Kantoor Oranje (15)

Aangenaam kennismaken

22 november 2017 door Pierre Tap

Als gewaardeerde klant weet je natuurlijk al dat Proxsys sinds enkele maanden speciale klantenteams heeft. In een klantenteam zitten collega’s vanuit verschillende disciplines, van accountmanager tot tech lead en van intern accountmanagement tot technical support engineer. Groot voordeel is dat wij snel onderling kunnen schakelen maar ook dat wij de klant (nog) beter leren kennen. Hoe leuk is het niet als je door Proxsys gebeld wordt omdat wij je feliciteren met je verjaardag? Al hoewel het meeste contact telefonisch is, zo nu en dan ga je ook naar de klant toe.

Als ik naar een klant ga, dan is dat omdat er op de locatie werkzaamheden verricht moeten worden. Dat kan zijn omdat de firmware van een printer bijgewerkt moet worden, maar bijvoorbeeld ook om een werkplek op te leveren bij de klant. Telkens merk ik dat de klant het erg waardeert als je persoonlijk langskomt. Je investeert wat tijd, maar het levert voor beide partijen veel op.

Maar een enkele keer nodigt de klant ons uit. Onlangs werd ons team uitgenodigd door een school uit de randstad. Om elkaar beter te leren kennen en ook te begrijpen, kregen wij een uitgebreide rondleiding. De school heeft meerdere locaties die wij allemaal bezochten. Het is absoluut leuk en nuttig de mensen, die je normaal gesproken alleen telefonisch spreekt, nu ook een keer te zien. Je krijgt een veel beter beeld van hoe zaken op de school er aan toe gaan en hoe wij daar op ICT gebied in kunnen ondersteunen.

Klanten zijn ook zeer welkom een kop koffie bij ons op kantoor te komen drinken. Dit gebeurt dan ook regelmatig. Het levert altijd mooie reacties op wanneer je door een persoonlijke ontmoeting ineens een gezicht hebt bij een stem die je daarvoor regelmatig door de telefoon hebt gehoord.

Ben je benieuwd hoe die man/vrouw eruit ziet die je regelmatig spreekt bij Proxsys? Neem dan eens een kijkje op onze vernieuwde website. Alle medewerkers van Proxsys vind je er.

Delen via

Altijd en overal Ongestoord en ongemerkt veilig werken

Proxsys werkt met deze partners