Audi Q2 Binnenkant

Auto als secundaire arbeidsvoorwaarde, duh?!

26 oktober 2018 door Johan Mos

Als Field Engineer ben ik ongeveer 4 dagen per week bij klanten te vinden en dus veel onderweg. Gemiddeld rijd ik ongeveer 800 km per week om de klanten van team blauw te bezoeken. Na 5,5 jaar en 220.000 kilometer op de teller heb ik in augustus mijn nieuwe auto mogen ontvangen. Voorheen kocht Proxsys altijd de auto’s maar sinds het begin van 2018 hebben we een lease autoregeling waarbij auto’s voor 4 jaar geleased worden.

Naast een goed salaris hebben we bij Proxsys ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Auto van de zaak is logisch in mijn functie, wat alleen bij Proxsys nog fijner is is dat je mag kiezen welke auto je wilt rijden mits hij maar in een bepaald leasebedrag valt welke toegespitst is op jouw functie.

Omdat ik veel onderweg ben had ik enkele eisen aan een auto en kon ik dat naar eigen wens invullen. Files zijn vervelend maar met enkele assistentie systemen wordt het file rijden weer wat aangenamer, daarom koos ik voor mijn nieuwe auto bijvoorbeeld een file assistent. Geheel toegespitst op mijn wensen en eisen ben ik dan ook nu een trotse eigenaar van mijn nieuwe lease auto.

Zo zijn er ook voorbeelden van collega’s welke de voorkeur hebben voor een bijtellingsvriendelijke auto of een ‘echte’ familie auto. Het kan allemaal en dat is wel erg fijn!

Is er dan echt niets te klagen? Naja, een klant bezoeken op de fiets is eigenlijk mijn ultieme ‘dag uit’.. Geen files, frisse lucht en lekker bewegen. Maar met de huidige auto is het ook geen straf!

Sinds 2004 werk ik bij Proxsys, waarom ik hier ben gaan werken en dat nog steeds doe.

Delen via

Altijd en overal Ongestoord en ongemerkt veilig werken

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen