2019-04 Image Leverstraat

Business as usual

27 april 2019 door Olaf van Oord

Wellicht is het door het cloud geweld onderschat wat "wij" nu allemaal doen voor de klant, zo is het uitrollen van een werkplek niet zomaar uit de doos halen, aanzetten en klaar.. Dat werkt natuurlijk prima.. voor thuisgebruik.

Wat is dan de business as usual voor ons? nou een laptop moet je naast de standaard fabrieksinstellingen nog eens goed instellen en finetunen. Zo stellen we een aantal zaken zoals "Veilig-opstarten" dat niemand anders de laptop kan indringen, we encrypten de harddisk (data veilig stellen); we nemen hem op in de configuratie database (dan weten we precies waar / wat staat); we rollen updates uit en installeren de gewenste bedrijfsapplicaties.

Veel hiervan is geautomatiseerd natuurlijk; maar voordat de werkplek in gebruik genomen kan worden zijn we een mooie checklist verder.

Als het voorwerk klaar is dan brengen we de werkplek naar de klanten toe, helpen met het in gebruik nemen en zorgen dat een (nieuwe) medewerker vlekkeloos kan starten.

En daarvoor doen we het.. dat onze klanten kunnen bezig zijn met hun business as usual doen wij het ICT gedeelde wel ;-)

Delen via

Altijd en overal Ongestoord en ongemerkt veilig werken

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen