Proxsys Cup halve finale

De Proxsys Cup is inmiddels traditie

19 november 2018

De Proxsys Cup. Al jaren een begrip in Gorinchem en wijde omgeving. Dit jaar heeft Proxsys de sponsoring van dit evenement weer voor een aantal jaren verlengd. Dit grote voetbalfestijn barst jaarlijks los tijdens de kerstvakantie. De organisatie verwacht dit jaar tussen de 900 en 1000 veldspelers in de zaal.

Ruim 11 jaar betrokken
Proxsys is al jaren betrokken bij het zaalvoetbal in Gorinchem. Zo'n 11 jaar terug startte Proxsys als hoofdsponsor met het ondersteunen van de Proxsys League. Dit is gaandeweg uitgegroeid tot een vereniging met meer dan 700 leden die wekelijks als bedrijventeams gezellig een potje komen zaalvoetballen.

Strijd om de finaleplek
Waar in de Proxsys League de lokale bedrijven-teams met elkaar de sportieve strijd aangaan, strijden in de Proxsys Cup juist de regionale voetbalclubs om de winst. Meer dan 30 verenigingen strijden gesteund door hun trouwe aanhang om de eer en natuurlijk welk zaalvoetbalteam de beste uit de regio is. Sommige spelers wisselen letterlijk van vereniging om mee te kunnen doen aan deze twee weken voetbalgekte en er zeker van te zijn dat ze met het juiste team meedingen naar de finaleplek. Aankomende kerstvakantie verwacht de organisatie in totaal zo’n 25.000 mensen in de zaal.

Ontstaan Proxsys Cup
Toen in 2016 het bestuur van de PCC (voorloper van de Proxsys Cup) besloot te stoppen met het toernooi wat al 19 edities kende, besloot Proxsys er alles aan te doen het event door te laten gaan. Het bestuur van de Proxsys League heeft met de steun van Proxsys een nieuw bestuur samen kunnen stellen en het toernooi onder een nieuwe naam Proxsys Cup weer nieuw leven in geblazen.

Maatschappelijk belang
Het maatschappelijk belang om veel mensen te kunnen laten sporten, de jeugd entertainment te bieden en het zaalvoetbal in Gorinchem te versterken, is de reden dat Proxsys en vele andere bedrijven de Cup te ondersteunen en er gezamenlijk een groot succes van te maken.

Sponsoring is meer dan geld storten
Samen met de Jong AV en Proxsys wordt de complete multimedia, Internetverbinding en bijbehorende infrastructuur aangelegd en kan de organisatie 2 weken lang erop vertrouwen dat het probleemloos werkt.

Persoonlijk krijg ik er stiekem toch wel kippenvel van als na een jaar hard werken alles op zijn plek valt. De vele teams, de gemotiveerde spelers, enthousiast publiek, de entourage, het team achter de schermen die alles regelt en last but not least, de zeer betrokken sponsoren. Een grote dank aan iedereen is hier wel op zijn plaats.

Proxsys ook trotse werkgever
Eigenlijk heeft het organiseren van de Proxsys Cup best veel raakvlakken met mijn dagelijkse werk. Hoezo? Dat leg ik je graag een keer persoonlijk uit. Ik reserveer daarvoor een aantal toegangskaarten voor de finale. Wil je erbij zijn en gelijk meer weten over Proxsys als werkgever, dan is dit je kans! Ik spreek graag met je af en regel tijdens de Proxsys Cup een mooi plekje voor je!

Al nieuwsgierig geworden naar wat er te wachten staat? Bekijk hieronder de aftermovie van editie 2017/2018:

Delen via

Altijd en overal Ongestoord en ongemerkt veilig werken

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen