Notebooks bij Proxsys

En, hoe is je nieuwe baan?

25 oktober 2018

Ik ga alweer mijn achtste week in van mijn nieuwe baan. De afgelopen zeven weken zijn voorbij gevlogen. Tijd om even een update te geven over hoe het tot nu toe is.

Als je ergens voor het eerst komt, is alles vaak leuk. Tenminste zo zit ik in elkaar. Mijn eerste werkdag begon met sessies met collega’s die ik al in eerdere gesprekken gezien had, super vertrouwd dus. Tijdens de lunch die dag werd ik meteen opgenomen tussen de rest en had gelijk leuke gesprekken. Deze openheid is wel iets wat heel kenmerkend is voor de bedrijfscultuur. Aan het eind van de eerste week trok ik de conclusie dat ik al meer van mijn nieuwe collega’s wist, dan in zes maanden tijd bij mijn vorige werkgever.

Natuurlijk heb ik ook te maken met een stortvloed aan nieuwe informatie, tientallen namen die ik probeer te onthouden en voornamelijk super veel vette technieken. Iedere dag leer ik iets nieuws en gelukkig heb ik collega’s die mij ontzettend goed helpen. In zeven weken tijd heb ik veel geleerd binnen het bedrijf.

Na de introductie sessies met alle afdelingen binnen Proxsys ben ik samen met mijn directe collega’s veel voorkomende werkzaamheden op gaan pakken. Hierdoor kreeg ik een goed beeld van het totale pakket van werkzaamheden. ‘Leren door het zelf te doen’ gaat toch het snelste, en dat bleek in de praktijk ook! Bij Proxsys is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling op de manier die voor jou het beste werkt. Het werktempo is goed te doen en je krijgt als kersverse ‘’Proxiaan’’ genoeg tijd om je draai te vinden binnen het team.

De dag voordat ik als servicedesk agent begon had ik geen idee wat ik moest verwachten. Zeven weken later betrap ik mijzelf er af en toe op dat ik geniet en denk: “Had ik dit maar eerder geweten”. De bedrijfscultuur past goed bij mij en mijn collega’s zijn leuke, gemotiveerde mensen van wie ik veel kan leren op technisch gebied. Benieuwd hoe jouw eerste maand eruit zal zien? Of gewoon op zoek naar een gave baan? Kijk snel op www.werkenbijproxsys.nl voor de vacatures!

Ik ben nog maar net gestart bij Proxsys en leer veel van collega's die hier al langer werken. Neem bijvoorbeeld Johan, die hier al bijna veertien jaar werkt.

Delen via

Altijd en overal Ongestoord en ongemerkt veilig werken

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen