PROXSYS

Goedkeuringen regelen via Teams

15 januari 2021 door Johan Mos

Hoe ga je in jouw organisatie om met het vastleggen van een goedkeuring? Bijvoorbeeld die ene declaratie, een overeenkomst waarin je vastlegt dat de medewerker een laptop van de zaak gebruikt of een definitief akkoord op een voorstel?

Natuurlijk kan je in veel ERP programma's dit vastleggen via een stroom. Maar wat nu als je het heel simpel wil houden? Dan stel ik je graag voor aan 'Goedkeuringen' binnen Microsoft 365. ✅

Afgelopen week heeft Microsoft de uitrol van deze nieuwe app afgerond waardoor je dus nu in Teams deze app kan selecteren onder de 3 puntjes in het Teams menu waar je ook je agenda, planner, chat en activiteiten feed terugvindt.

Het toffe van de goedkeuringen app is dat je op een laagdrempelige manier even een akkoord kan ophalen bij een collega. Maar je kunt deze app ook gebruiken om bijvoorbeeld een simpele declaratie in te laten dienen door een medewerker. Doordat de medewerkers ook op hun mobiel de goedkeuringsapp in Teams kunnen gebruiken wordt het zo wel heel makkelijk om iets te declareren toch? Een ander voorbeeld : een overeenkomst vastleggen.

Ben je ook benieuwd geworden? Check dan snel mijn video hieronder daarin behandel ik de app in zowel de desktop versie als de mobiele versie. Ik demonstreer ook hoe je dit kunt inzetten om bijvoorbeeld een declaratie in te dienen!

Integratie met volwassen tools

En zal ik je nog wat tofs vertellen? Microsoft is bezig om ook 'echte' onderteken tools zoals Docusign te koppelen aan de goedkeuringsapp binnen Teams, zo kan je straks echt officiële zaken vastleggen via de goedkeuringsapp vanuit Teams!

Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen met deze nieuwe app! Veel plezier ermee!

Delen via

Altijd en overal Ongestoord en ongemerkt veilig werken

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen