DattoCon Barcelona 2018

Klantbeleving is een continu proces

31 oktober 2018 door Olaf van Oord

Onlangs was onze CEO Olaf van Oord aanwezig bij het Dattocon event in Barcelona. Doel was inspiratie op te doen hoe automatisering bijdraagt in het verder optimaliseren van ultieme klantbeleving. Een belangrijk en strategisch speerpunt binnen Proxsys.

Focus op klanttevredenheid
Al vanaf de start van Proxsys in 2001 stond naast het bieden van de allerbeste ICT oplossing, de interne automatisering hoog in het vaandel. Olaf van Oord was er toen al van overtuigd dat als de techniek dik in orde is, dit van grote waarde is bij klanttevredenheid. Los van dat onze techniek gewoonweg het beste in de markt moest zijn. Olaf: “Dat was, is en blijft onze missie.”

Van data naar informatie
Ruim 17 jaar later is dat niet anders. Sterker nog, door de grote hoeveelheid data die we met z’n allen generen, is een uitmuntende automatisering onontbeerlijk om onze (klant)processen in goede banen te blijven leiden. Olaf: “Ontwikkelingen als IoT (Internet of Things), Big Data en AI (Artificial Intelligence) spelen voor ons -en meer nog voor onze klanten- een belangrijke rol in succesvol ondernemen.”

Inspiratie opdoen
Olaf over het event: “Autotask is de belangrijkste tool in ons bedrijf. Tijdens dit event wil ik inspiratie opdoen en roadmaps zien. Ik spreek veel mensen waardoor ik veel informatie ophaal rondom de ontwikkelingen op gebied van HR, diverse business uitdagingen en business modellen. Erg interessant en leerzaam.”

Continu focus
Automatisering biedt tools. Niks meer, niks minder. Sublieme ICT oplossingen bieden, is absoluut van meerwaarde en onderscheidend. Klantbeleving valt of staat echter bij hoe de klant onze service ervaart. En dat blijft mensenwerk: van de servicedesk agent tot aan up-to-date houden van ons eigen netwerk en platform door onze zwaar kaliber technische toppers. De combinatie van een hoge medewerker-betrokkenheid (employee engagement) en een ultieme klanttevredenheid is waar we ons binnen Proxsys continu op focussen. Dat dit de enig juiste weg is, werd tijdens het event nog maar eens bevestigd.

Bekijk hier alles over het DattoCon event.

Kom ook inspiratie opdoen
Van gedachte wisselen met Olaf? Hij staat je graag te woord onder het genot van een prima bak koffie. Je bent van harte welkom!

Delen via

Altijd en overal Ongestoord en ongemerkt veilig werken

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen