IMG_8119

Proxsys bij beste werkgevers in ICT

19 juni 2019 door Sophie Akse

Proxsys hoort bij de 25 beste werkgevers in de ICT van Nederland! Onlangs presenteerde Computable de resultaten van het werkgeversonderzoek wat zij door Enigma Reserch hebben laten uitvoeren. Er werden 317 ICT-bedrijven beoordeeld door in totaal 3.436 medewerkers in Nederland. Met een gemiddeld cijfer van 8,43 nemen wij een mooie 24ste plek in op de ranglijst.

De plek in het overall klassement is natuurlijk mooi, maar op onderdelen scoren we zo mogelijk nóg hoger. We blinken uit op verschillende thema's en scoren regelmatig een positie in de top 3!

Niet minder dan een tweede plek behalen we op het onderwerp "Hardware & kantoorautomatisering". Niet gek als je bedenkt dat we juist kantoorautomatisering tot kunst hebben verheven. Het is het spel wat we al sinds 2001 spelen en we bepalen hierbij onze eigen regels. Kantoorautomatisering draait namelijk niet om computers, netwerken of cloud. Het draait om het proces van onze klanten. Klanten boeit de complexe wereld waarin wij leven niet. ICT moet het gewoon doen, simpel.

Teamwork

Op het topic collega's/collegialiteit scoren we een mooie zesde plek. Dit is een bevestiging van de fijne manier waarop we als team opereren. We kennen een cultuur waarin dagelijks topprestaties worden geleverd en waar tegelijkertijd veel ruimte is voor ontspanning. Onder het mom van "work hard, play hard", vinden we regelmatig tijd om als collega's wat anders te doen dan ons werk. Mede hierdoor kennen we elkaar goed, weten we wat we aan elkaar hebben en zijn we er voor elkaar als dat nodig is.

Innovatie als tweede natuur

We zijn vierde van alle werkgevers als het gaat om "innovativiteit werkgever". Wie ons kent zal dit niet verbazen. We leggen ons niet neer bij de status quo. In de ICT geldt; stilstand is achteruitgang. We zijn er van overtuigd dat ons werk ophoudt te bestaan en kunnen het ons niet permitteren om niet door te ontwikkelen. Belangrijker reden om dingen continu beter te doen; het maakt het werk van ons en onze klanten zoveel leuker en makkelijker. En we houden zodoende meer tijd over voor teamuitjes! :-)

De beste! Dat zijn we op het gebied van "systeembeheer". Dit is dan ook hoe klanten ons kennen. Is er shit met je ICT? Bel Proxsys en het wordt opgelost. We garanderen klanten de beste ICT. Ze krijgen zelfs "happiness garantie"! We vragen, nee eísen, dan wel de verantwoordelijkheid voor hun total ICT. Alles-of-niets-ICT. We beheren dus de complete ICT-omgeving van onze klanten. Wij doen, leven, zíjn systeembeheer.

Persoonlijke ontwikkeling

Ook op het gebied van "ruimte en kansen om optimaal te presteren" scoren we top. We nemen de zevende positie in. We zijn ons ervan bewust zijn van het feit dat niet de techniek, maar de mensen erachter het meest waardevol zijn. Om ervoor te zorgen dat we in veranderende omstandigheden waardevol blijven, investeren we veel in de ontwikkeling en groei van ons team.

Naast systeembeheer, is 'infrastructuur, netwerken & netwerkbeheer' onze belangrijke tweede poot. We bekleden hierop de vijfde positie. Het raakt de kern van ons bedrijf. In ons streven naar verantwoordelijkheid voor 100% van de ICT van onze klanten, nemen wij netwerk en infrastructuur zeer serieus. We zijn om deze reden ooit zelfs internet serviceprovider geworden. Wij zijn de bazen op het netwerk van onze klanten.

Ook onderdeel worden van ons topteam?

Delen via

Altijd en overal Ongestoord en ongemerkt veilig werken

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen