alleenorganisatoren

Vergaderopties niet beschikbaar terwijl jij toch echt de organisator bent?

15 maart 2021 door Johan Mos

Is de melding 'Alleen organisatoren van vergaderingen kunnen wijzigingen aanbrengen' een melding die je weleens krijgt en je je dan afvraagt; maar ík ben toch diegene die de afspraak gepland heeft dus waarom krijg ik deze foutmelding?

Dan heb ik goed nieuws voor je, het overkwam mij ook geregeld. Dus ging ik op zoek naar een oplossing en die deel ik je graag!

Het genoemde probleem ontstaat als je bijvoorbeeld in Microsoft 365 meerdere omgevingen hebt om in aan te melden. In mijn geval wil ik nog weleens een Teams van een klant omgeving in mijn browser naast de standaard omgeving van ons zetten. Reden is om bereikbaar te blijven voor mijn collega's en anderzijds ook bij de klant om samen te werken (waar gelukkig medio dit jaar een einde aan komt door de mogelijkheid van gedeelde kanalen).

Enfin, genoeg over hoe, dan nu de oplossing.

Stap 1 - Navigeer in Edge naar het Instellingen scherm (rechtsbovenin de drie puntjes naast profiel knop)

Stap 2 - Kies nu 'Instellingen'

Stap 3 - Voer nu bij 'Instellingen zoeken' het woord 'cookie' in

Stap 4 - Kies nu voor 'Cookies en sitegegevens beheren en verwijderen'

Stap 5 - Kies nu voor 'Alle cookies en sitegegevens weergeven'

Stap 6 - Voer in het zoekvenster 'Teams' in

Stap 7 - Verwijder de cookies van 'teams.microsoft.com' door op het prullenbak icoontje te klikken

Sluit nu het scherm en probeer opnieuw de vergaderopties, het probleem is nu verholpen :-)

Delen via

Altijd en overal Ongestoord en ongemerkt veilig werken

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen