Kantoor Oranje (10)

Waar een klein bedrijf groots in kan zijn

31 januari 2018 door Olaf van Oord

Bij Proxsys zijn we gefascineerd door techniek en de vele mogelijkheden die ICT biedt. We geloven dat een goede ICT-oplossing niet alleen is weggelegd voor grote multinationals of andere organisaties met hoge budgetten. Wij vinden dat een snelle, veilige en betaalbare omgeving voor alle bedrijven bereikbaar moet zijn. Daar zetten we ons 100% voor in. Dat doen we door het ontwikkelen van gestandaardiseerde oplossingen die zo flexibel zijn dat ze in elke organisatie passen.

Toe aan een volgende stap

De komst van nieuwe ontwikkelingen zoals Big Data, Business Intelligence, Artificial Intelligence en Internet of Things heeft ons verder aan het denken gezet. Het inrichten en beheren van een omgeving waarin iedereen lekker aan het werk kan, is fantastisch om te doen. Onze droom is echter om ook andere innovatieve oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf te ontwikkelen. De volgende uitdaging waar we ons op richten is het beter benutten van data.

Innovatie biedt nieuwe kansen

Gebruikers genereren een steeds grotere stroom van data tijdens hun werkzaamheden. Veel bedrijven zijn zich hiervan niet bewust of weten niet wat ze ermee aan moeten. Op zichzelf heeft de meeste data dan ook weinig waarde. Pas als je de gegevens uit meerdere bronnen of databases slim combineert, ontstaat er waardevolle, nieuwe informatie. Concrete feiten waar je als bedrijf wat aan hebt. Cijfers op basis waarvan je je processen efficiënter kunt inrichten.

Juiste informatie op tijd beschikbaar

Tot nog toe zijn het vooral de grote bedrijven die data actief inzetten bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Ze hebben immers de mensen én het budget om een eigen Business Intelligence omgeving in te richten. Natuurlijk vinden wij het onterecht dat alleen een beperkt aantal bedrijven gebruik kunnen maken van de mogelijkheden die Big Data biedt. Daarom zijn we druk bezig met het realiseren van een nieuwe, geavanceerde oplossing om het midden- en kleinbedrijf hierin te faciliteren. Uiteraard binnen de kaders dat de data te allen tijde van jou blijft; wij faciliteren de techniek. De eerste stappen in de goede richting zijn al gezet. De komende tijd gaan jullie er zeker meer van horen.

Interesse?

Mocht je meer willen weten over de manier waarop data binnen jouw organisatie ingezet zou kunnen worden om meer sturing te geven, laat het ons dan vooral weten. We maken graag tijd om hierover van gedachten met je te wisselen.

Delen via

Altijd en overal Ongestoord en ongemerkt veilig werken

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen