Datacenter Oranje (19)_recht_0

Wij houden van techniek

06 februari 2019 door Sophie Akse

De beste ICT van Nederland leveren. Dat doe je niet in je eentje. Dagelijks werken we met bijna 70 collega’s aan het ICT-geluk van onze klanten. Onze kracht schuilt in onze diversiteit. We blinken allemaal in iets anders uit. Wat we gemeen hebben is onze liefde voor techniek. De liefde voor techniek zit in ons DNA.

Vacatures op werkenbijproxsys.nl

Impact maken met jouw skills
Bij Proxsys werk je omdat je impact wilt maken met jouw talent. Veel collega’s komen hier werken omdat ze een kleiner ICT-bedrijf ontgroeid zijn en hun talent verder willen ontwikkelen. Andere collega’s hebben hiervoor juist bij grotere ICT-bedrijven gewerkt, maar hadden daar te weinig vrijheid om écht impact te maken.

Enterprise voor MKB
Alle techniek binnen Proxsys is ontworpen voor en door de groten der aarde, techniek op Enterprise niveau. De grotere multinationals hebben de budgetten om de best mogelijke ICT-oplossingen te ontwikkelen. Normaal gesproken onbereikbaar voor een bedrijf in Nederland. Wij investeren in ons platform op Enterprise niveau en verdelen dit over meerdere klanten in Nederland. Zo wordt de best mogelijke ICT ook voor het Nederlandse bedrijfsleven bereikbaar. Leuk voor klanten, maar ook leuk voor ons, want wij mogen daardoor met technieken werken die voor een gemiddelde IT’er in Nederland onbereikbaar zijn.

Kom eens een kop koffie drinken
Naast dat wij van techniek houden, zijn we ook doeners. Strikt formele sollicitatieprocedures passen niet bij ons. Wij hebben liever een goed gesprek over ICT onder het genot van een kop koffie. Kom je ook eens kennismaken?

Delen via

Altijd en overal Ongestoord en ongemerkt veilig werken

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen