mediaplaza

Erik Loef spreker tijdens het AppManagEvent

11 oktober 2018 door Erik Loef

Op 12 oktober 2018 is het weer zover, het 13e AppManageEvent in het Mediaplaza van de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens dit event is Erik Loef (CTO Proxsys) één van de sprekers.

Deelname aan event
Ook dit jaar is Erik gevraagd om aan het event deel te nemen. Hij was in de voorgaande jaren ook al top-10 spreker. Erik is er min of meer ingerold vanuit zijn rol als bestuurslid van de stichting WMUG (Windows Management User Group)..

De sessie van Erik start direct na de keynote van Paula Januszkiewicz. Vanaf 10.15 uur geeft hij in de Mission 1 zaal zijn presentatie ‘Remote Desktop Services unleashed, RDMI is the future of RDS’.

Toonaangevend in de tech markt
Het jaarlijks terugkerende event is toonaangevend en geeft bezoekers een zeer uitgebreide indruk van alle ontwikkelingen rondom app-beheer. De sprekers nemen bezoekers mee in hun toekomstvisie, geven inzichten in marktontwikkeling, strategieën en gaan dieper in op trends.

Thema’s
De thema’s die dit jaar aan bod komen zijn onder meer implementatie, beveiliging, applicatie-virtualisatie, Win10 migratie, licentiebeheer, IT-infra en nog veel meer.

Een greep uit andere topsprekers
Ook dit jaar is de ‘line-up’ van sprekers van zeer hoog niveau. Onder andere de volgende sprekers geven hun presentatie:

  • Paula Januszkiewicz, Microsoft Security Trusted Advisor
  • Tim Mangan, App-V founder
  • Sami Laiho, Teched nr. 1 speaker MVP
  • Peter Daalmans, Microsoft Enterprise Mobility MVP
  • Raymond Comvalius, IT Architect MVP
  • Mikael Nyström, Microsoft MVP and Principal Technical Architect
  • Roel van Bueren, Liquit-Setup Commander

Check de agenda voor het volledige overzicht.

Kom alles te weten
Ben er niet bij en wel benieuwd naar de presentatie? Na het event is de sessie van Erik via een video bestand beschikbaar. Geef hier door dat je deze aftermovie wilt ontvangen, dan sturen we je de link.

Delen via

Altijd en overal Ongestoord en ongemerkt veilig werken

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen