Overeenkomst Pointlogic HR en Proxsys Oranje

Marktleiders versterken elkaar

29 maart 2018 door Olaf van Oord

Datagedreven softwareoplossing om tot slimme inzichten in het beloningsbeleid te komen, nu standaard in een geavanceerde cloud omgeving.

Deze week hebben Pointlogic en Proxsys hun samenwerking geïntensiveerd. De hele Pointlogic HR f3 suite wordt nu standaard in de cloud omgeving van Proxsys aan de eindklant aangeboden. De f3 suite stelt organisaties in staat om beloningsbeleid te analyseren, herontwerpen en bovenal alles rond beloning effectief te communiceren met de medewerker.

De samenwerking borgt voor nieuwe en bestaande klanten van Pointlogic HR een onbezorgde toegang tot de instrumenten van de f3 suite. Als onderdeel van de samenwerking gaat ook Proxsys voor zijn eigen personeel gebruik maken van de f3 suite om de employer experience te verhogen middels effectieve communicatie van het Proxsys arbeidsvoorwaarden pakket.

Bas Ossewaarde: “ Met quadrupel gedupliceerde datacenters, deskundige medewerkers en ISO27001 certificering van Proxsys heeft Pointlogic HR de partner waarop ze kunnen vertrouwen en met een gerust hart hun software kunnen hosten. Met een betrouwbare partner en een simpel prijsmodel bieden Pointlogc HR en Proxsys oplossingen waar de HR markt om vraagt. Geen ingewikkelde modellen, maar gewoon betalen naar gebruik.”

Olaf van Oord: “ Deze samenwerking brengt beiden verder en geeft ook ons beider klanten nieuwe mogelijkheden. Geen ingewikkelde berekeningen of Excel documenten welke veel tijd en energie vragen. Maar een fancy portal, volledig in huisstijl en met de informatie waar we onszelf en onze medewerkers écht mee kunnen helpen. Na implementatie bij Proxsys zullen we f3 ook aan onze dienstverlening richting onze klanten toevoegen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe oplossingen die waarde aan onze diensten toevoegen en met deze oplossing kunnen we onze klanten echt verder helpen”

Wilt u meer weten wat Pointlogic HR of Proxsys voor u kan betekenen? Mail bas.ossewaarde@pointlogichr.nl of rverschoor@proxsys.nl.

Delen via

Altijd en overal Ongestoord en ongemerkt veilig werken

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen