20200526_160000

Pointlogic HR: “We worden door Proxsys volledig ontzorgd”

28 mei 2020

Wanneer er een uitdaging ontstaat bij de klant, zetten we graag dat stapje extra voor onze klant. We waren dan ook blij dat we onlangs die extra stap mochten zetten voor Bas Ossewaarde, directeur van Pointlogic HR. Terwijl zijn laptop bij Proxsys op kantoor werd gerepareerd, maakten we van de gelegenheid gebruik om een praatje te maken met de directeur.

Pointlogic HR verzorgt voor enkele van de grootste bedrijven van Nederland, Waaronder De Nederlandsche Bank en enkele multinationals, een 'Reward management system'. Dit is een innovatieve app waarin werknemers overzichtelijk en eenvoudig kunnen inzien waar ze nou precies aan toe zijn op het gebied van loon, vakantiedagen en pensioen. Dit inzicht en overzicht zorgt voor een betere harmonie tussen werkgever en werknemer. Een slimme oplossing en voor Proxsys een mooi initiatief om op IT-gebied aan bij te dragen.

Pointlogic HR is inmiddels alweer vier jaar vaste klant van Proxsys. Daarin verzorgt Proxsys de gehele IT-omgeving voor Pointlogic HR. Van hardware tot software, plus internet, apps en meer: de klant heeft er geen omkijken naar. Een ideale oplossing voor de drukbezette Bas Ossewaarde, die met het runnen van Pointlogic HR blij was het beheer van de IT-omgeving uit handen te kunnen geven.

Proxsys is een no-nonsense bedrijf dat niet wegloopt voor problemen en op de juiste momenten meedenkt in groeimogelijkheden”, vertelt hij. “Ze kijken goed naar de contracten of iets binnen een bepaald domein valt en verder wordt alles gefikst voor mijn IT-afdeling. Sterker nog: Proxsys ís mijn IT-afdeling.

Een goede vertrouwensband is hierin natuurlijk onmisbaar. Pointlogic HR voorziet haar klanten van veel informatie en inzicht, maar hier gaat ook veel persoonsgevoelige informatie mee gepaard. De volledige IT-omgeving, waaronder ook de reward management system app, draait volledig in de datacenters van Proxsys. Databescherming en security zijn op dit gebied heilig en alles wordt volledig ingericht naar de AVG-normen. “Ik wil het beste voor mijn klanten”, zegt Ossewaarde. “Ik weet niet hoe mijn specifieke IT-omgeving eruitziet of werkt, maar ik weet wel dat onze klanten zoals De Nederlandsche Bank óók tevreden zijn.”

Delen via

Altijd en overal Ongestoord en ongemerkt veilig werken

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen