PROXSYS

Uitzending gemist? Webinars week 18

30 april 2020 door Johan Mos

In week 18 zijn de volgende webinars gegeven. Ben je benieuwd naar de webinars? Dan kan je ze hier terugkijken!

The Situation Room
Omschrijving: Nu we allemaal thuis werken, wordt het soms een uitdaging om om afdelingsoverstijgend te werken. Helemaal als er crisiswerkzaamheden de kop op steken. Collega Remco van Noorloos heeft een samenwerkingsmethode opgesteld welke je in staat stelt via Microsoft Teams afdelingsoverstijgend te werken ten tijde van hoge druk.

Gedurende 30 minuten ga ik met Remco van Noorloos in gesprek en bespreken we wat de methode inhoudt, hoe de implementatie bij Proxsys is gegaan en aan het eind is er natuurlijk ook ruimte voor vragen van jullie.

Kijk hier het volledige webinar terug

Champions Webinar: Planner & ToDo
Omschrijving : Wanneer je als organisatie kiest voor een Microsoft 365 oplossing, is er een mogelijkheid om voor adoptie ondersteuning te kiezen welke wij onder de naam Proxsys Champions Programma geven. Naast presentaties en trainingen op een (virtuele) locatie, bieden we ook een verdieping op bepaalde onderwerpen. Aan de hand van praktische voorbeelden worden diverse onderwerpen dieper behandeld. Daarnaast worden ook de laatste ontwikkelingen van Microsoft 365 gedeeld. Deze editie is beschikbaar voor iedereen.

We behandelen de applicaties Planner & ToDo. Welke manieren zijn er om met deze applicaties te werken? Wat kan je ermee? Naast een demonstratie van beide applicaties is er ook een mogelijkheid om vragen te stellen aan het einde van de webinar.

Kijk hier het volledige webinar terug


Heb je de webinars bekeken? We zijn benieuwd naar jouw feedback! Je kunt hier je feedback achterlaten

Delen via

Altijd en overal Ongestoord en ongemerkt veilig werken

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen