Oranje Kantoor (3)

Alle workspaces

Om een medewerker te voorzien van IT-faciliteiten zijn er verschillende Workspace pakketten samengesteld. Een Workspace is een combinatie van verschillende diensten die samen een bepaalde set aan functionaliteit verzorgen.

De functionaliteit die binnen de verschillende Workspaces voorzien vullen elkaar aan. Workspaces starten bij Entry en eindigen bij Extra Large. Functionaliteit van Entry wordt aangevuld met functionaliteit die binnen de Small Workspace wordt voorzien. Small vervolgens weer met Medium etcetera.

Aanvullende diensten zoals SharePoint, Skype for Business en E-mail (Exchange) zijn als add-on te kiezen waarbij er bij diverse opties een keuze te maken is tussen “hosted by Proxsys” en “hosted by Microsoft” (private / public cloud).

Workspace R3 Entry

De gebruiker krijgt een web werkplek waarmee toegang verkregen wordt tot een landingspagina met daarop bedrijfsspecifieke webapplicaties. Functionaliteit zoals SharePoint, E-mail (Exchange) en Skype for Business kunnen als add-on hieraan worden toegevoegd. Met deze web werkplek is het mogelijk om toegang te krijgen tot het bedrijfsnetwerk (AD) waarbij Microsoft clouddiensten zijn gekoppeld. Service is op basis van nacalculatie/ best effort.

Workspace R3 Small

Alles van het Entry pakket plus: de gebruiker heeft een eigen apparaat dat niet in het bedrijfsnetwerk (AD) opgenomen is. Er worden geen policies en settings geforceerd op het apparaat en er is geen toegang mogelijk tot het bedrijfsnetwerk en daarmee o.a. geen fileserver toegang. De gebruiker werkt volledig lokaal. Er wordt ondersteuning geleverd op het apparaat en is all-inclusive.

Workspace R3 Medium

Alles van het Small pakket plus: ondersteuning bevat ook reactieve onsite ondersteuning (uiteraard geldt er een fair-use policy). Onsite ondersteuning is van toepassing indien het noodzakelijk is om een probleem op locatie op te lossen en is onderdeel van het contract. Extra uren voor extra service of aandacht voor de klant kunnen additioneel worden aangekocht.

Het apparaat is opgenomen in het bedrijfsnetwerk (AD) en wordt proactief beheerd (systeem updates, etc.). Instellingen en policies worden centraal ingericht en doorgevoerd. Het uitrollen van applicaties vindt gecontroleerd plaats. Antivirus en antimalware op het lokale apparaat wordt centraal gelogd en beheerd.

Workspace R3 Large

Alles van het mediumpakket plus: Elke klant heeft één of meerdere eigen unieke Remote Desktopservers op basis van een Windows desktop met verkenner (Microsoft). Toegang tot deze sessie is niet gelimiteerd door het tijdstip, de locatie of het device van de gebruiker. Desktopapplicaties worden centraal gestart en gehost op de RDS-servers. Applicaties worden op het device van de gebruiker weergegeven via een remote display protocol. De gebruiker heeft ook de mogelijkheid om lokaal applicaties te gebruiken. De gebruiker heeft beperkte mogelijkheden voor het personaliseren van zijn desktop. Functionaliteit en licenties zoals Microsoft Office wordt los aangeboden en kunnen additioneel worden aangekocht.

Workspace R3 Extra Large

Alles van het Large pakket plus een Personal Desktop: Elke gebruiker krijgt een eigen virtual desktop met eigen toegewezen hardware resources. De techniek is gebaseerd op Remote Desktop Services, waarbij toegang tot de desktop mogelijk is op elk tijdstip, vanaf iedere locatie of ieder device van de gebruiker. Applicaties worden centraal gestart en gehost binnen de virtuele desktop. Applicaties worden op het device van de gebruiker weergegeven via een remote display protocol. De gebruiker heeft een volledig eigen online werkplek met volledige vrijheid voor het personaliseren van zijn remote desktop inclusief het zelfstandig installeren van applicaties.

Workspace R3 App Only

Dit is het pakket wat ervoor zorgt dat één business applicatie via een Remote Desktop Sessie wordt afgeleverd. Hier zijn geen andere componenten geïnstalleerd zoals Microsoft Office of add-ons.

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen