Alles-of-niets-ICT
Alles-of-niets-ICT

Proxsys staat voor geen techniek en geen gezeur. Omdat we niets aan het toeval overlaten. Wij bieden één systeem voor uw complete kantoorautomatisering. Voor een vast bedrag per maand. Overal is over nagedacht. Wij richten zelf alle techniek in en zorgen dat álles werkt. Van veilige verbindingen en data-opslag tot werken in de ’cloud’ of eigen computers op locatie.

Kortom, altijd en overal ongestoord en ongemerkt veilig werken op jouw digitale werkplek. We houden werkelijk álles in eigen hand. Zo kom je nooit meer voor ICT-verrassingen te staan. Bij Proxsys koop je alles of niets. Tegen een vast maandelijks bedrag. Maar dat moet je wel durven, natuurlijk. Niet iedereen is klaar voor de toekomst.

Veilig voor iedereen

Altijd en overal werken. Op kantoor, in de trein, thuis. Tijdens kantooruren, woensdagavond, of op zaterdagmiddag. Uw werkplek moet het gewoon doen. Overal, altijd. Nieuwe technieken maken dit mogelijk en we digitaliseren steeds meer.

Dit brengt steeds nieuwe risico's met zich mee. Termen als 'ransomware', 'virus', 'datalek' beheersen regelmatig de media. Ongemerkt loopt ook u diverse risico's. Verlies van data zorgt vaak voor verlies van tijd, financiële schade en soms onherstelbaar verlies van dierbare herinneringen. Hoe fijn is het dan om te weten dat er iemand is die altijd waakt over uw data?

Geen techniek, geen gezeur

ICT betekent informatie- én communicatietechnologie. En daar gaat het om: interactie tussen mensen, zaken doen met elkaar. Altijd en overal veilige toegang tot uw documenten en contact met je collega’s. Online, via mobiele telefoons, op je kantoor of onderweg. Dan is technologie ondergeschikt - daar moet je helemaal niets van merken. Alles moet kloppen.

Zodat jouw medewerkers lekker kunnen doorwerken. Alleen maar bezig zijn met zaken die daadwerkelijk iets opleveren. En dat kan altijd beter. Daar moet ICT op zijn voorbereid. Nu al meebewegen naar nieuwe manieren van werken die over vijf jaar gemeengoed zijn. Dat is alles-of-niets-ICT. Het simpele antwoord op complexe automatisering door steeds meer data, apparaten, ’clouds’, applicaties, werkplekken en gebruikers.

Iedereen verdient een werkend
netwerk

Waarom Alles-of-niets-ICT?

Alles op elkaar afgestemd
Ons systeem voor jouw complete kantoorautomatisering draait op bewezen technieken. Alle onderdelen communiceren uitstekend met elkaar en bewijzen zich dagelijks bij meer dan 5.000 tevreden gebruikers. Je bent voor ons geen proefkonijn.

Nog maar één aanspreekpunt
Wij zijn jouw aanspreekpunt voor álles wat met ICT te maken heeft. Geen verschillende partijen die elkaar met technische modder bekogelen of wijzende vingertjes naar anderen bij problemen met de automatisering. Je hoeft nooit meer scheidsrechter te spelen.

Een vast bedrag per maand
Je betaalt een vast bedrag per maand. Inclusief all-in service en support. Contractmanagement wordt eenvoudiger. Zonder onverwachte onderhoudskosten, storingsdiensten en voorrijkosten. Wij zorgen dat alles altijd werkt. Zonder dat je daar iets van merkt.

Digitale werkplekken die geld besparen
Je bespaart een hoop verloren uren van medewerkers die voorheen bezig waren met het oplossen van allerlei IT-problemen. En voor lagere maandelijks kosten ben je altijd voorzien van de nieuwste versies van hard- en software.

Meer kennis, meer kunde
Om de ICT van de toekomst te blijven begrijpen steken we veel tijd en energie in permanente opleidingen voor onze eigen mensen. Want de lat ligt hoog. We zijn niet alleen geselecteerd als officiële partner van de grootste IT-bedrijven in de wereld, we staan ook regelmatig als spreker bij hen op het ’high-tech’ podium.

Wat jij vraagt draait al
Hoe voldoen wij aan de eisen van jouw ICT? Het antwoord daarop is voor elke klant anders, maar altijd gebaseerd op dezelfde filosofie. Het is alles-of-niets. Daarin nemen we geen enkel risico. Onze ISO-certificering bewijst dat onze rapportages, beveiliging, processen, beheer en controles dik in orde zijn.

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen