Veilig en snel netwerk voor elke locatie

MKB+
140 medewerkers

REBO Groep is actief in vastgoedmanagement en heeft naast het hoofdkantoor nog enkele kantoren door het land heen. Na afloop van een langdurig netwerkcontract, ging REBO Groep op zoek naar een nieuwe IT-partner die een veilig en snel netwerk kon leveren met het oog op de toekomst. Deze partner vonden ze in Proxsys.

Ook voor een onderneming als REBO Groep heeft het veel voordelen om aangesloten te worden op het privé netwerk van Proxsys. Daar kwamen ze al snel achter toen ze in Proxsys de IT-partner vonden die meedacht op het gebied van effectiviteit, functionaliteit én kostenbesparing.

Op de hoofdlocatie van REBO Groep zelf zijn alle servers aanwezig die het netwerk ondersteunen. Het is de wens van REBO Groep om deze servers uiteindelijk te kunnen verhuizen naar een extern datacenter. De aanleiding voor deze wens was het voortdurend streven naar optimalisatie van het netwerk van REBO Groep. Hierbij staat betrouwbare performance van het netwerk op de eerste plaatst.

Bij de migratie naar het nieuwe netwerk zijn dan ook alle voorbereidingen getroffen zodat deze servers bij wijze van spreken slechts opgepakt hoeven te worden en in het datacenter van Proxsys weer uitgeladen kunnen worden, zonder een grootschalig migratieproject.

Kostenbesparend zónder downtime

Proxsys is een partner die actief meedenkt met de klant om zo de meest effectieve oplossing te kunnen bieden. Voor REBO Groep uitte zich dit in een volledig nieuw netwerk waar zowel de hoofdlocatie als de sublocaties op aangesloten zijn, zonder grote downtime bij de migratie.

Dit werd mogelijk doordat de nieuwe verbindingen werden aangelegd naast de bestaande verbindingen. Dankzij de contracten die Proxsys heeft met leveranciers zoals Ziggo, KPN en Eurofiber kon er een combinatieoplossing worden aangeboden. Hierdoor waren er maar één maand dubbele kosten tijdens de migratie naar het nieuwe netwerk en werd er geen noemenswaardige downtime ervaren. Zodra alle nieuwe verbindingen actief waren, kon het oude netwerk worden opgezegd.

Daarmee is REBO Groep nu voorzien van een veilig en snel netwerk dat is opgebouwd uit alle nieuwste technieken en functionaliteiten. Ook de verhuizing van de servers op de locatie van REBO Groep is al zo ver voorbereid dat deze transitie direct gemaakt kan worden zodra de klant hier klaar voor is.

Cloud
NVD

Veilig en snel netwerk voor elke locatie

EMS
Cloud
EMS

Veilig en snel netwerk voor elke locatie