Totaaloplossing voor één vast bedrag per maand

MKB+
50-100 medewerkers

Rijschool Nederveen is in de omgeving waarin ze actief zijn een vast en bekend begrip. De rijschool heeft voor veel mensen uit de regio als leerschool van het rijbewijs gediend en de herkenbare auto’s springen dan ook direct in het oog. Proxsys en Nederveen hanteren eenzelfde soort aanpak: hier kun je namelijk terecht voor het totaalpakket.

Wie denkt dat een rijschool niet gebaat is bij IT-ontzorging, heeft het mis. Rijschool Nederveen neemt het complete pakket bij Proxsys af, waardoor ze naar niets meer hoeven om te kijken. Dit is volledig in lijn met de werkwijze die de rijschool zelf hanteert. Zij bieden namelijk alle soorten rijbewijzen aan: van personenauto tot vrachtwagen en van taxi tot vaarbewijs. Deze gelijkgezindheid in aanpak zorgt ervoor dat Nederveen al jaren tevreden klant is.

Complete kantoorautomatisering

Proxsys levert alle benodigdheden voor de medewerkers van Nederveen om snel, flexibel en veilig te kunnen werken. Dat begint bij de aansluiting van de rijschool op het prive netwerk van Proxsys. Daarnaast werd de gehele kantooromgeving voorzien van alle benodigde hardware: van printers tot pc’s en van laptops tot mobiele en vaste telefoontoestellen. Op deze werkplekken kunnen ze gebruik maken van handige clouddiensten zoals Microsoft 365 waaronder Teams, OneDrive en SharePoint vallen.

Telefonie op maat

Voor de telefonieoplossing werd extra functionaliteit toegevoegd: de mobiele telefoons zijn namelijk onderdeel van de telefoniecentrale. Dit wordt ook wel vaste mobielintegratie
genoemd. Dit heeft als voordeel dat ook de mobiele telefoons zich gedragen als vaste toestellen waardoor de receptie direct kan zien of een rijinstructeur in de lesauto mobiel bereikbaar is of niet. Hierdoor ontstaat strakkere en betere communicatie, iets wat voor een bekende rijschool als Nederveen een belangrijk punt is.

In Proxsys hebben ze dan ook de IT-partner gevonden die meedenkt met de wensen en behoeftes van de rijschool, en die tegen een vast bedrag per maand het enige aanspreek­­punt vormt op het gebied van netwerk, software, hardware én telefonie.

Connectivity
MAAT

Totaaloplossing voor één vast bedrag per maand

Hybrid-Cloud
CityTec

Totaaloplossing voor één vast bedrag per maand