Vertrouwd en veilig werken zonder zorgen

MKB+
13 medewerkers

In een karakteristiek pand in Utrecht huist het kantoor van Van Odijk advocaten. Een breed georiënteerd advocatenkantoor met expertise in verschillende rechtsgebieden. Dankzij de dienstverlening van Proxsys kunnen de medewerkers van Van Odijk zorgeloos aan het werk op een veilige en beschermde manier met de applicaties die ze gewend zijn.

Bij Van Odijk advocaten heerste de vraag om een snelle, stabiele en veilige manier van werken. Aan deze hulpvraag werd voldaan door de Happy At Work methode te implementeren. Een manier van werken waarbij alle benodigde hardware door Proxsys geleverd wordt en er door de medewerkers gebruik kan worden gemaakt van de veilige werkomgeving die wordt ondersteund in het Proxsys datacenter. Dankzij dit datacenter kan de privacy en bescherming van de gegevens gegarandeerd worden terwijl de medewerkers altijd de toegang hebben tot belangrijke data en een veilige werkomgeving. Ook op het gebied van security werden er meerdere belangrijke stappen gezet.

Een complete werkomgeving zonder gedoe

Proxsys leverde laptops en pc’s aan Van Odijk advocaten, allemaal voorzien van het nieuwste Windows besturingssysteem. Deze laptops kunnen direct gebruikt worden zonder dat Van Odijk advocaten nog na hoeft te denken over het onderhoud van deze laptops. Ook zijn er geen eigen servers op locatie meer nodig: de werkomgeving draait in het eigen datacenter.

Er werd ook rekening gehouden met de advocatuurapplicatie die gebruikt wordt om het reilen en zeilen van de organisatie in te doorlopen. Om alles goed en soepel te laten verlopen, werd het kantoor aangesloten op het snelle en veilige privé glasvezelnetwerk van Proxsys.

Gevoelige data beschermd

Omdat een advocatenkantoor te maken krijgt met zeer gevoelige en persoonsgebonden informatie, stond de beveiliging van alle data voorop bij het implementeren van de nieuwe werkplekken. Daarom werd onder andere een Multi-factor Authenticatie (MFA) geïntroduceerd en werd ook het e-mailen beter beveiligd. Tenslotte zijn acocunthacks een van de meest voorkomende vormen van cybercriminaliteit: iets dat op elk vlak voorkomen moet worden.

Tot slot is de veiligheid van data en bestanden geoptimaliseerd door aan de achterkant te zorgen voor continue back-ups in het geval van calamiteiten.

Deze gehele dienstverlening zorgt ervoor dat de medewerkers van Van Odijk advocaten zorgeloos en flexibel kunnen werken en te allen tijde bij hun bestanden kunnen komen. Tegen een vast bedrag per maand wordt de volledige werkplek, van hardware tot software door Proxsys gefaciliteerd.

Cloud
Solid Systems

Vertrouwd en veilig werken zonder zorgen

Hybrid-Cloud Telefonie
Paans

Vertrouwd en veilig werken zonder zorgen