contact-header-1 contact-header-2 contact-header-3

Contact

PROXSYS B.V.
Spijksedijk 16
4207 GN Gorinchem
T 088-7769797
E info@proxsys.nl

KVK
11051004
BTW NL813000683B01
IBAN NL21 ABNA 0484659421

Vragen

Zijn jullie financieel gezond?

Proxsys is opgericht in 2001 en maakt sindsdien een gezonde groei door. Het antwoord is dus: ja. Omdat wij onze diensten leveren aan een grote groep bedrijven zijn wij minder kwetsbaar. Onze groeistrategie is bovendien niet gebaseerd op kwantiteit, maar op kwaliteit. Groei is bij Proxsys dan ook geen doel op zich.

Moet ik in één keer om?

Nee, dit is zeker niet noodzakelijk. In overleg met Proxsys wordt een analyse van uw ICT-netwerk gemaakt en wordt een groeipad opgesteld ter verbetering van uw ICT-omgeving.

Wat nu als ik hard groei of als mijn organisatie krimpt?

Uw ICT-netwerk is bij Proxsys volledig schaalbaar en kan het altijd afgestemd worden op de groei of krimp van uw organisatie. Het biedt u flexibiliteit zonder op kwaliteit in te leveren.

Kan ik ook voor telefonie bij jullie terecht?

Ja. Ook voor telefonie kunt u bij Proxsys terecht. Als Cisco certified partner zijn wij al jaren gespecialiseerd in IP-telefonie. Met name in de combinatie met uw gewone datanetwerk kunt u met IP-telefonie veel kosten besparen en functionaliteit toevoegen.

Zorgen jullie ervoor dat ik geen virussen en spam binnenkrijg?

Door de slimme opzet van het Proxsys netwerk worden virussen en spam tegengehouden, nog vóórdat zij uw netwerk kunnen bereiken. Doordat wij deze diensten standaard aanbieden aan al onze klanten, merkt u dit bovendien direct in uw portemonnee.

Kunnen jullie ook mijn bekabeling regelen?

Met regelmaat regelen wij ook de bekabeling voor onze klanten. Afhankelijk van de grootte van het project wordt dit uitgevoerd door onze eigen engineers of door één van onze betrouwbare partners.

Leveren jullie ook glasvezelverbindingen?

Ja, naast ons Proxsys DSL kunnen wij ook in eigen beheer glasvezelverbindingen leveren, het zogenaamde Proxsys Fiber. Naast de veiligheid en betrouwbaarheid die onze eigen netwerken bieden, kunt u ook profiteren van de grote snelheden die dan mogelijk zijn.

Kan ik ook tegen een vast maandelijks tarief een oplossing afnemen?

Al de diensten die wij leveren op het gebied van ICT-beheer kunt u tegen een vast maandelijks bedrag afnemen. Slechts één factuur voor al uw ICT-zaken. Dit voorkomt verrassingen en is wel zo inzichtelijk.

Kan ik in de toekomst functionaliteit uitbreiden?

Juist door de flexibele opzet van onze ICT-infrastructuur en managed services kunt u altijd functionaliteit toevoegen of inleveren. U bepaalt zelf wat u wilt doen op uw netwerk. Natuurlijk kunt u ons advies hierin verwachten.

Leveren en beheren jullie ook bedrijfssoftware?

Proxsys levert zelf geen bedrijfssoftware. Via onze vaste betrouwbare partners kunt u wel verschillende typen bedrijfssoftware afnemen. Bijkomend voordeel is dat deze bedrijfssoftware optimaal zal functioneren in combinatie met onze netwerken.

Verzorgen jullie ook websites?

Het beheer van websites en domeinnamen is bij Proxsys in goede handen, hier hebben wij jarenlange ervaring mee. Voor het bouwen van websites hebben wij enkele vaste partners.

Werken jullie ook landelijk?

Met het brede klantenpakket dat Proxsys bedient, kunnen wij stellen dat wij sterk zijn in zowel lokale als landelijke projecten. Proxsys heeft verschillende klanten waarvoor wij landelijk de verschillende netwerken beheren.

Krijg ik al mijn ICT-kosten op één factuur?

Ja, bij Proxsys is dit mogelijk: alle ICT-kosten op één (maandelijkse) factuur. Dit schept zowel voor u als voor ons duidelijkheid met betrekking tot de te maken kosten en het voorkomt verrassingen.

Kan ik mijn bestaande apparatuur behouden?

Jazeker. Proxsys streeft ernaar om zoveel mogelijk gebruik te maken van uw bestaande apparatuur. Alleen indien het u vanuit kosten- en/of betrouwbaarheidsperspectief voordelen oplevert, zal Proxsys u adviseren om nieuwe apparatuur aan te schaffen.

Ben ik niet te klein of te groot voor jullie?

Proxsys is gespecialiseerd in het aanleggen en beheren van ICT-netwerken voor bedrijven van 5 tot 100 werkplekken en die een hoge mate van betrouwbaarheid en veiligheid van hun ICT-netwerken nastreven. Herkent u zich in het bovenstaande profiel? Dan bent u van harte welkom als klant van Proxsys.

Wat als ik van jullie af wil?

Wij zouden dit bijzonder jammer vinden, want Proxsys doet zaken op basis van kwaliteit van de dienstverlening en vertrouwen. Mocht toch blijken dat u niet tevreden bent en u wilt overstappen naar een andere dienstverlener, dan zullen wij onze medewerking hieraan uiteraard verlenen.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.