Wij gebruiken cookies. Akkoord
Iedere dag resultaat zien van je werk?

Denken.

Getting things done! wij zijn geen urenfabriek, wij zijn groot geworden door klanten praktische oplossingen te bieden voor hun problemen. Nog veel te vaak moeten wij met lede ogen aanzien hoe klanten financieel leeglopen op ICT-projecten zonder bevredigend resultaat. Voor ons is ICT geen magie, wij leveren praktische oplossingen zonder poespas.

Alles-of-niets-ICT

Onze klanten krijgen van ons de garantie dat hun ICT het altijd doet. En dat wanneer er toch eens iets hapert dat wij dat zullen oplossen. Snel en zonder extra factuur. Dit kunnen we waar maken doordat we de techniek standaardiseren en omdat wij de gehele omgeving van een klant beheren. Wij zijn volledig in control. Van laptop tot Azure en van WiFi tot glasvezelverbinding. Geen zwarte gaten in ons netwerk. We doen alles in eigen beheer. We willen onafhankelijk van derden kunnen opereren, zo voorkomen we dat klanten van het kastje naar de muur worden gestuurd.

Keys to the kingdom

We zijn een klein team en werken met enterprise technieken. Klanten zijn gecharmeerd van onze brede expertise waarmee wij zeer complexe problemen kunnen oplossen. Wat ons onderscheid van de concurrentie is de snelheid waarmee we kunnen schakelen. Dat komt omdat we direct aan de knoppen zitten. Wij hebben geen complexe organisatiestructuur waarin afdelingen ieder hun eigen rol in het geheel hebben. We gebruiken de geavanceerde technieken die je enkel bij de grote jongens tegenkomt, en hebben de wendbaarheid van een lokale IT-speler. Een unieke combinatie wat voor onze klanten de reden is om voor ons te kiezen.

Impact maken

Ben jij nu specialist en slechts een radertje in een groot en log geheel? Kom impact maken bij ons! Of zit jij aan de knoppen bij een kleine speler en toe aan meer uitdaging? Kom je ontwikkelen ons!

www.werkenbijproxsys.nl

Proxsys werkt met deze partners