Wij gebruiken cookies. Akkoord
PROXSYS

Dienen.

We hebben een mooi kantoor, toffe collega's, kekke diensten, en dito certificeringen. Maar alleen tevreden klanten maken ons een succesvol bedrijf. We houden van techniek en zijn dol op nieuwe features. Voor onze klanten is het hebben van de best mogelijke IT echter geen doel op zich. Zij willen gewoon hun werk kunnen doen.

Geen leverancier, maar partner

We hebben het helpen van klanten tot kunst verheven. We snappen namelijk dat we nergens zouden zijn zonder hen. We kiezen er bewust voor om klanten niet te binden aan contracten, ze mogen ieder moment bij ons weg. Deze wetenschap houdt ons scherp. Iedere maand moeten wij ons namelijk opnieuw bewijzen. Van SLA's gaan onze haren recht overeind staan. Een SLA heeft immers nog nooit een server aan de praat gekregen. We snappen dat sommige zaken prioriteit hebben en opgelost moeten worden, daar hebben we geen SLA voor nodig.

Deze open houding wordt door klanten beantwoord met het vertrouwen in ons. Dit is de basis van onze samenwerking. Wij zijn transparant en klanten vertrouwen ons. We zijn niet hun leverancier, maar hun partner. Ons doel is bereikt als klanten blij zijn dat ze aan het eind van de maand onze factuur ontvangen, omdat ze weten dat ze hun IT goed geregeld hebben.

Work hard, play hard

Ons werk is voor klanten heel belangrijk. Daar kom je snel achter als er eens iets niet werkt. Dan is het alle hens aan dek. Het zijn die momenten waarop je het meest voelt dat we één team zijn. Geen tijd voor getreuzel, alle middelen zijn geheiligd en we stoppen pas als de seinen weer op groen staan. Waar hard gewerkt wordt, moet ook hard gespeeld worden. Collega's leer je pas écht goed kennen op de piste, in de kroeg, op het circuit, of op Ibiza(!). We hebben daarom niet alleen het helpen van klanten tot kunst verheven, ook onze personeelsuitjes worden met veel zorg georganiseerd.

Ben jij bij ons volgende uitje?

Proxsys werkt met deze partners