Wij gebruiken cookies. Akkoord
PROXSYS

Dromen.

Stilstand is achteruitgang, toch? Het zal niet altijd waar zijn, maar het geldt wel voor ons werk. Door technologische vooruitgang houdt ons werk op te bestaan. Wij zijn ons daarvan bewust en zijn dus ook continu bezig onze dienstverlening te innoveren.

Standaardisatie

Proxsys = standaardisatie. Wij kunnen klanten beter faciliteren doordat wij ze onderdeel maken van dezelfde enterprise omgeving. Iedere klant maakt gebruik van ons platform. Voor ons betekent dit dat we de IT van klanten eenvoudig kunnen beheren en voor klanten betekent dit zeer geavanceerde (enterprise) techniek tegen een MKB-prijs. Nieuwe techniek of functionaliteit die wordt toegevoegd aan het platform komt direct voor alle klanten beschikbaar. Een change op platformniveau heeft dus hoge impact.

Business Development

Klanten eisen van ons dat we de status quo uitdagen. Werken aan een draaiende motor is echter niet zonder risico. Om de beschikbaarheid van ons platform niet in het gedrang te brengen, hebben we innovatie daarom ondergebracht in een apart team. Zo kunnen we onbelemmerd nieuw mogelijkheden en functies voor klanten ontwikkelen. Vervolgens maken we van de best practice een nieuwe standaard, die we vervolgens aan het platform toevoegen. Zo profiteren alle klanten van de vooruitgang van één klant.

Schijt aan de status quo

Ons team is niet compleet zonder uitdagers van de status quo. Wij hebben mensen nodig die een hekel hebben aan repeterende taken. Mensen die liever een avond doorhalen om iets te automatiseren, dan twee dagen handmatige taken uit te voeren. Ze maken de weg vrij voor de diensten van de toekomst. Ze zorgen ervoor dat we geen dingen doen omdat we dat nu eenmaal altijd zo hebben gedaan. Ze zorgen dat wij over een paar jaar nog bestaansrecht hebben.

Kan jij van waarde zijn?

Ben jij degene die ons helpt een antwoord te vinden op de vragen van de toekomst?

www.werkenbijproxsys.nl

Proxsys werkt met deze partners