Oranje Kantoor (14)

File Director

File Director (voorheen: Datanow) geeft toegang tot de data op de fileserver en de persoonlijke folder. Met File Director is geen losse VPN verbinding noodzakelijk om op een veilige manier de data te benaderen, te bewerken en/of op te slaan. File Director is toegankelijk via zowel een webpagina als een app op een device.

De toegang is device onafhankelijk. Hiernaast is het ook mogelijk om vanaf afstand de File Director data te verwijderen van een device als deze verbonden is met het internet.

File Director is toe te voegen vanaf Workspace Medium.

File Director is ontworpen om eenvoudig te integreren met een bestaande IT-infrastructuur. Zo vermijdt het de noodzaak om voor nieuwe opslag te zorgen, data te migreren of gebruikers op meerdere plaatsen te beheren.

Zodoende worden via deze dienst een aantal features beschikbaar gemaakt:

  • Eenvoudige en veilige toegang tot bedrijfsbestanden: synchronisatie en delen van bedrijfsbestanden vanaf welk device dan ook waaronder Windows, Mac, iOS, Android.
  • Integreert met Microsoft Active Directory: hiermee kan de centrale gebruikersdatabase hanteert worden om gebruikers toegang te geven tot File Director.
  • Integratie met bestaande opslaglocaties: file servers (SMB), Microsoft SharePoint, WebDAV, FTP en cloudopslag
  • 256-bit AES versleuteling: File Director zorgt ervoor dat bestanden veilig blijven zonder dat gebruikers zich het hoofd hoeven te breken over VPN. Alle data is beveiligd met 256-bit AES-versleuteling op het moment dat ze worden overgedragen tussen de cliënt-services en de File Director -toepassing. Bestanden die gebruikers naar hun tablet- en/of smartphone apparatuur downloaden, worden eveneens op het apparaat versleuteld.
  • Remote Wipe: bestanden die lokaal gesynchroniseerd zijn kunnen door een beheerder worden gewist of automatisch op basis van context gebonden factoren zoals tijdslimieten, meerdere mislukte verificatiepogingen en/of een jailbreak/root-compromise op een device.

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen