Bas Schipperen

"Ik kreeg vanuit Proxsys steeds nieuwe kansen aangereikt en werd benaderd om door te groeien."

Wat maakt jouw werk zo vet?
“Door mijn functie kan ik steeds aan iets nieuws beginnen zodra ik een project heb afgerond. Bij elk nieuw project komen nieuwe uitdagingen en nieuwe technieken kijken. De servicedesk beheert de bestaande technieken en doet meer onderhoudend werk en wij bouwen de nieuwe dingen en kunnen alles opruimen en netjes maken. Dat maakt het werk leuk en afwisselend!”

Een functie om in te groeien
“Naar mate je een project doet, krijg je heel veel kleine leermomenten. Je lost veel zelf op en daardoor leer je veel kleine dingen gaandeweg bij. Die dingen neem je altijd weer mee. Dat gaat van techniek tot aan communicatie of het bijwonen van een vergadering. Dat is heel breed. We houden ons ook niet bezig met één specifiek ding, we zijn er voor het hele project dus je krijgt echt alles mee.”

Proxsys als werkgever
“Proxsys is een goede werkgever en heeft een heel persoonlijke benadering waarbij waardering voor je prestaties ook op meerdere manieren wordt uitgesproken en getoond. Vanaf nu willen we ook in de functie introduceren dat je voor kleine projecten de projectleiding zelf doet. Dus ik wil eerst doorgroeien in de techniek en de projectengineerrol volledig onder de knie krijgen en dan kijken of die projectleidingrol een toekomst kan bieden.”

Favoriete klantcase van Bas Schipperen

Independer
Independer

Een schaalbare klantenservice voor Independer dankzij Proxsys telefoonlijnen

Thuiswerken Door de komt van de coronacrisis, moesten de medewerkers van Independer in staat zijn om thuis…

Lees meer over Independer