Diana Euser

"Proxsys is gewoon echt een gezellig bedrijf. Je kent iedereen, alle collega’s zijn bereid om je te helpen. We hebben altijd leuke feestjes."

“Ik zorg er onder andere voor dat inkoop- en verkoopfacturen goed verwerkt worden. Omdat Proxsys nog niet zo’n groot bedrijf is, doen we eigenlijk heel brede werkzaamheden op de finance afdeling. Proxsys is een groeiend bedrijf en er moet nog veel gebeuren om het net naar dat volgende niveau te tillen. Daardoor ben je met heel veel verschillende taken bezig. Dat maakt het leuk. Daarbij heb ik het gevoel dat ik actief meebouw aan het realiseren van de Proxsys toekomstdoelen.”

Ambitie
“Ik vind finance heel leuk om te doen maar vind het ook heel leuk om iets met data te doen omdat data steeds belangrijker wordt. Uit data haal je uiteindelijk ook eventuele fouten. Het is mijn ambitie om daar straks veel meer mee te kunnen.”

“Ik heb deze ambitie ook uitgesproken bij Proxsys en zij denken heel erg met je mee hoe je groei binnen je functie kunt faciliteren. “

Werken bij Proxsys
“Proxsys is gewoon echt een gezellig bedrijf. Je kent iedereen, alle collega’s zijn bereid om je te helpen. We hebben altijd leuke feestjes. Ik heb een heel goede band met mijn collega’s en we zijn maar een klein team bij finance dus vooral daar hebben we een hechte band.”

Favoriete klantcase van Diana Euser

Van Odijk Advocaten

Vertrouwd en veilig werken zonder zorgen

Bij Van Odijk advocaten heerste de vraag om een snelle, stabiele en veilige manier van…

Lees meer over Van Odijk Advocaten