Remco van Noorloos

"De slogan ‘het moet vet zijn’ hoor je hier overal terug."

“Ik ben eindverantwoordelijk voor alle de producten die we als Proxsys aan onze klanten leveren. Dat gaat over alles wat de deur uit gaat: zowel hardware als software. De uitdaging binnen mijn functie zit ‘m in het feit dat ik tussen alle afdelingen door beweeg. Wat er nu wel eens gebeurt is dat we vanuit onze passie of de komst van nieuwe technieken handelen en die worden dan redelijk snel ook aan de klant verkocht zonder dat we daar intern al vorm aan hebben gegeven. Dat gebeurt nu vaak met terugwerkende kracht. Straks kan iedereen vanuit zijn eigen expertise elk onderdeel afvinken. Ik ben nu de enige binnen Proxsys in deze functie ik hoop dat we in de toekomst met meer product managers zijn. Ik hoop dat ik dan veel meer meters kan maken en het werk veel gestructureerder kan aanpakken.”

Over Proxsys
“Kenmerkend voor Proxsys is dat we op heel veel verschillende vlakken kennis en expertise in huis hebben in plaats van dat we een winkel zijn waar je maar één product kan halen. De slogan ‘het moet vet zijn’ hoor je hier overal terug. Dat legt de lat hoog. Doordat het een groeiend bedrijf is, komen er steeds meer mogelijkheden. Ik vind het leuk dat ik met heel veel verschillende technieken en klanten te maken krijg.”

IT van de toekomst
“IT wordt steeds meer als water uit de kraan. Dat is tegenwoordig hartstikke normaal terwijl dat vroeger iets heel bijzonders was. Je kunt nu geen slechte computer meer kopen. Het wordt gemeengoed. Dat beïnvloedt ook de positie van een bedrijf zoals Proxsys wat ervoor zorgt dat het bedrijf de dienstverlening moet aanpassen. Het gaat veel meer richting de beveiligingshoek.”

Favoriete klantcase van Remco van Noorloos

Waterschap Hollandse Delta

Droge voeten in Waterschap Hollandse Delta dankzij stabiel Proxsys netwerk

Het project dat Proxsys voor Waterschap Hollandse Delta mocht uitvoeren was er een van procesoptimalisatie…

Lees meer over Waterschap Hollandse Delta