Oranje Datacenter (6)

Missie en kernwaarden

Wij maken moderne ICT, simpel inzetbaar.

ICT mag nooit een doel op zich zijn. Het gaat er om dat iedereen altijd en overal ongestoord en ongemerkt veilig kan werken. Zonder techniek en zonder gezeur. Daarom biedt Proxsys één systeem voor alle kantoorautomatisering. Daarin regelen we ICT tot op de allerkleinste details. Beheren we systemen efficiënt tegen een vast maandelijks bedrag.

Houden we alles ‘up-to-date’ en adviseren gaandeweg met welke nieuwe technieken onze klanten nóg beter gaan werken.Zo brengen we ICT stap voor stap naar de toekomst.

Het is onze missie om in het complexe ICT-landschap een ondernemer op weg te helpen.Want wij weten hoe dat landschap er in de toekomst uit ziet. En dat dat niet langer één wereld is. Dat een bedrijf in de ‘cloud’ moet kunnen werken, maar kritieke software en gevoelige data liever in eigen huis houdt. Wij zijn de enige die een organisatie feilloos kan laten werken in ál die werelden. Ze veilig aan elkaar knoopt en zorgt dat de automatisering dan ook écht werkt. Die betrouwbaarheid mag je ook verwachten als je kiest voor de allerbeste automatisering. Want je kiest Proxsys voor alles. Anders niet.

Kernwaarden

  • Gedrevenheid in het streven naar optimaal effect bij onze klanten, continue bewegen zit in ons DNA;
  • Toekomstgericht: we volgen continu de markt- en klantbewegingen teneinde onze diensten een aantal jaren voorop te laten lopen;
  • Klantgericht: alles wat we doen wordt bepaald door uw perspectief. Wij kijken door uw bril naar onze diensten en prestaties;
  • Samen: wij willen niet alleen samen met u op de eindbestemming komen maar ook samen de reis maken;
  • Duurzaam zaken doen: gelijke verantwoordelijkheid, samen lachen en samen huilen, voor het lange termijn resultaat en niet korte termijn gewin.
  • Betrouwbaarheid: op elkaar bouwen en vertrouwen. Kracht van het totaal met rendement voor het individu.
  • Transparant: geen laagje verf of mooie verhalen, the good, the bad and the ugly. Open communicatie.
  • Efficiënt: De basis van ons business model, volume en kwaliteit maakt eenvoud en rendement.

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen