proxsys - happy-at-school-header-1 proxsys - onze-klanten-header-1 proxsys - stapt-u-over-van-crappy-naar-happy

366 dagen happy met Office 365

We zijn er vroeg bij dit jaar. Om van volgend jaar een ‘happy year’ te maken. Met Office 365 voor alle 366 dagen van 2016. Maar u wilt helemaal geen Office 365. U wilt gewoon veilig bestanden delen met collega’s. Een eigen social network voor medewerkers. Op uw iPad gewoon kunnen inloggen op de zaak. En dat kan nu al bij Proxsys. Toch is het voor uw portemonnee slimmer om Office 365 te kiezen. Dus neem nu 1 minuut de tijd voor 527.040 minuten geluk in 2016.

Yammer
U wilt uw medewerkers beter met elkaar laten communiceren? Yammer biedt dezelfde functionaliteiten als alle grote sociale netwerken. Maar dan exclusief voor uw medewerkers. Verbeter teamwork en verminder interne mail. Met Yammer.

OneDrive
U wilt uw bestanden veilig delen met uw collega’s? Proxsys draait op drie principes: security, security en security. Dan werk je dus niet met collega’s samen in documenten via ‘consumentenproducten’. Dan is OneDrive de plek voor alles in uw zakelijke leven.

Office for iPad
U wilt zakelijk op uw iPad werken? Een no-brainer. Maar waarom kunt u nog niet op uw iPad werken in Office-programma’s? Aan bestanden die op uw G-schijf staan, op de zaak. Wij weten niet waarom het nog niet kon. Maar nu kan het wel.

Happy Deals
Kies voor één van de losse producten Yammer, OneDrive of Office for iPad. Of kies voor één van onze Happy Deals, veel voordeliger.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.