proxsys - happy-at-school-header-1 proxsys - onze-klanten-header-1 proxsys - stapt-u-over-van-crappy-naar-happy

Onbezorgd op vakantie?

Met de vakantie voor de deur laat u alles graag goed verzorgd achter. Onderstaand vindt u enkele tips om onbezorgd op vakantie te gaan.

Out of office
Stel uw out of office in om uw relaties te laten weten dat u afwezig bent en wanneer men u weer terug mag verwachten. Ook handig om op te nemen: bij wie men terecht kan tijdens uw afwezigheid. En wist u dat er een interne en een externe melding kan worden ingesteld? Bel ons (088-7769797) en we helpen u graag met instellen!

Dataverbruik in het buitenland
Voorkom hoge rekeningen voor uw mobiel dataverbruik in het buitenland. Zet bijvoorbeeld roaming uit als u in het vliegtuig stapt, om ongemerkt dataverbruik in het buitenland te voorkomen. Haal uw mail handmatig op via WiFi, maak uw belangrijkste muziek in Spotify offline beschikbaar en zet het automatisch updaten van apps uit. Informeer bij uw provider naar buitenlandbundels voor de periode dat u op vakantie bent. Proxsys mobiel klanten kunnen een voordelige Europa budgetbundel aanschaffen.

Telefonie
Bent u tijdens de bouwvak gesloten? Pas dan uw welkomsttekst in de telefooncentrale aan, zodat uw relaties weten wanneer u weer bereikbaar bent. Pas ook uw persoonlijke voicemail aan, zodat uw relaties horen wie hen tijdens uw afwezigheid te woord kan staan.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.