Onze missie: Wij maken Moderne ICT, simpel inzetbaar

Wij maken Moderne ICT simpel inzetbaar. Het gaat erom dat iedereen altijd en overal, ongestoord en veilig kan werken.

Wij weten hoe het ICT-landschap van de toekomst eruitziet. Deze toekomst ligt voornamelijk in de cloud. Maar we begrijpen ook dat veel gebruikte applicaties nog niet online beschikbaar zijn. Wij zorgen ervoor dat deze twee werelden naadloos op elkaar aansluiten op een veilige en geautomatiseerde manier die écht werkt. Wij hebben de volledige IT-infrastructuur in eigen beheer. Zo zijn alle systemen feilloos op elkaar afgestemd en heb jij als klant slechts één aanspreekpunt voor al je IT-gerelateerde zaken. Hiermee kiest een organisatie voor betrouwbaar, feilloos en veilig werken met de allerbeste automatisering. Dat is de Alles-of-Niets aanpak van Proxsys.

103
Medewerkers
12314
Werkplekken in beheer
5
MVP’s en CCIE’s
23
Jaar actief
2100
Private WAN verbindingen
270
Afgewende DDOS-en

Proxsys kent de toekomst van ICT en de rol die het speelt bij bedrijven. Het gebruik van online applicaties neemt enorm toe en er wordt steeds meer in de cloud gewerkt terwijl veel bestaande applicaties nog niet als online variant beschikbaar zijn. Hierin ligt de kracht van Proxsys als ICT-provider.

Bij ons staan de applicaties en de gebruikers centraal. Wij zorgen ervoor dat medewerkers meer kunnen bereiken dankzij hun IT-omgeving terwijl hun werk beschermd is tegen de risico’s van buitenaf. Wij bieden een totaalpakket waarin we alle diensten en ondersteuning in eigen beheer hebben. Zo houden we de touwtjes in eigen handen en kunnen we te allen tijde de juiste oplossing en service bieden.

Ook de volgende stap voor de toekomst is voor ons al duidelijk. Proxsys wordt een ‘information provider’ waarin we slim gebruikmaken van alle beschikbare data en informatie. De analyse hiervan zorgt in de toekomst voor grotere innovaties en meer rendement bij bedrijven. Hierdoor kan sneller geschakeld, gestuurd en gereageerd worden in een proactieve in plaats van reactieve IT-omgeving.

Wij zijn trots op de techniek die ons onderscheidt. Hierdoor kunnen we gestandaardiseerde enterprise oplossingen aanbieden aan klanten die variëren van een overheidsinstantie tot de bakker om de hoek. Daar doen we overigens niet geheimzinnig over: neem een kijkje in onze technische keuken om te zien hoe wij te werk gaan.

Proxsys wenst een professioneel beeld uit te stralen en te handelen als een organisatie die te allen tijde streeft naar kwaliteit, continuïteit, duurzaamheid, verbetering van de milieu- en energieprestaties, tevreden klanten en overige belanghebbenden. Het vertrouwelijk en integer omgaan met (klant-)informatie is hierbij een belangrijk onderwerp. Om dit te kunnen realiseren, heeft Proxsys een managementsysteem, opgezet, waarin de belangrijkste kritische momenten op het gebied van kwaliteit, milieu, en informatieveiligheid zijn geborgd.

Een belangrijk aspect van de bedrijfsvoering van Proxsys is, dat op een systematische wijze continu wordt gestreefd naar verbeteringen op het gebied van kwaliteit, milieumanagement, informatiebeveiliging, bedrijfscontinuïteit en het continu verhogen van de mate van klanttevredenheid. Daarbij stelt Proxsys zo zeker mogelijk dat gemaakte afspraken met klanten (in- en extern) kunnen worden nagekomen en dat de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie gewaarborgd wordt.

De activiteiten van Proxsys worden op een zo milieuverantwoorde wijze mogelijk worden uitgevoerd. Denk hierbij aan inkopen bij leveranciers die duurzaam ondernemen, het reduceren van energieverbruik, het juist scheiden van afval en het terugdringen van de CO2. De milieubelasting wordt hiermee geminimaliseerd en de kwaliteit van het leefmilieu en de werkomgeving positief beïnvloed.

Proxsys heeft, ten aanzien van haar milieu-inspanningen, een drietal focusgebieden vastgesteld:

  1. Duurzame adviesrol (gerelateerd aan de primaire dienstverlening en adviezen aan klanten).
  2. Energiemanagement (gerelateerd aan huisvesting en dataopslag).
  3. Duurzame inkoop en hergebruik verpakkingsmateriaal (gerelateerd aan de inkoop en levering van producten en diensten).

Verbeteringen worden geïnitieerd naar aanleiding van periodieke evaluaties en risicoanalyses, evaluaties met klanten, een goede in- en externe overlegstructuur, periodieke interne audits en veranderingen in de wet- en regelgeving.

Proxsys is ISO9001 (kwaliteitsmanagement), ISO27001 (informatiebeveiliging) en ISO14001 (milieumanagement) gecertificeerd.

> ISO 9001 certificaat Nederlands 
> ISO 27001 certificaat Nederlands 
> ISO 14001 certificaat Nederlands

Ben jij die echte technerd die ze in films altijd laten zien en die razendsnel code zit te typen? Of heb je een hart voor techniek maar wil jij juist anderen helpen de beste ICT-oplossing te kiezen? Join Team Proxsys en speel jezelf bij ons in de kijker!

Bekijk onze vacatures