PROXSYS

Stage

Hoi,

Heb je de QR code gebruikt of ben je gewoon benieuwd naar een stage bij Proxsys?

Je bent in elk geval hartstikke welkom! We hebben een aantal verschillende afdelingen waar jij misschien wel het verschil kunt maken:


Klantenteam
Het grootste team binnen ons ons bedrijf waar alle klanten dagelijks contact mee (kunnen) hebben. Een nieuwe set laptops? Overstappen naar Office 365?De accountmanagers adviseren en brengen alles in kaart en werken samen met onze technische collega's om aan de beste standaarden de voldoen. Als consultant implementeer je de nieuwe oplossingen en help je de klant met de nieuwe omgeving door een training of implementatie.

Als Stagiair(e) heb je eigenlijk twee opties: de helpdesk of de technische dienst. Op de helpdesk ben je het aanspreekpunt voor onze klanten waar je hen helpt met de dagelijkse problemen of begeleid je ze met het activeren van een nieuwe werknemer. Op de technische dienst kan je ondersteunen bij reparaties, logistiek, imaging en uitleveringen.

Moet je een opdracht afronden vanuit je opleiding dan stemmen we met je af welke projecten er op dat moment actueel zijn binnen het team.

Development
Hier werkt onze afdeling aan "state of the art" software platform. We zijn de lijm tussen de verschillende afdelingen, teams en processen en. proberen om zoveel mogelijk repeterende acties verregaand te automatiseren zodat onze collega’s meer tijd hebben voor andere belangrijke zaken.
Als stagiaire op deze afdeling werk je met verschillende technieken:

  • VueJS / html / css
  • C# dotnet core
  • Kubernetes
  • Docker
  • REST / API
  • Microservices
  • Git
  • ELK stack

Je hebt als ontwikkelaar in spé veel mogelijkheden. Of je nu een probleem van een klant wilt oplossen of een nieuwe techniek wilt analyseren of een geheel nieuwe service wilt ontwikkelen? Zo lang je een goed idee en plan hebt, zullen we je ondersteunen.

Business Development

Hier onderzoeken we in toekomstige oplossingen die Proxsys verder gaan brengen. De oplossingen vertalen we in producten en diensten die we qua marketing, commercie en techniek in samenwerking met de rest van de organisatie concreet maken. Ook het evalueren van interne processen en verbetervoorstellen daarop wordt door ons uitgevoerd. Als stagiair kan je als opdracht een voor Proxsys geheel nieuwe techniek onderzoeken. Wat zijn de opties, kosten en wat is de relevantie? Zomaar een aantal vragen die je tijdens je onderzoek tegen kunt komen.

Platform
Hier je te maken met onze ICT infrastructuur. Datacenters, Cloud, DSL of Fibre lijnen. Word je hier helemaal enthousiast van? Dan kun je als stagiair(e) wellicht onderzoeken hoe we de monitoring kunnen verbeteren?

Kortom er is heel veel mogelijk. Heb je zin in in een uitdagende stage waar je binnen een bedrijf ook daadwerkelijk het verschil kunt maken? Klik dan hier of stuur een e-mail naar sakse@proxsys.nl

We kijken uit naar je CV!

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen