wereldbol connecties

Grootste private WAN

Al onze klanten, klein of groot, sluiten wij aan op onze eigen private WAN-omgeving. Het is bewezen dat we hiermee uniek zijn en tegelijkertijd het grootste private WAN-netwerk van Nederland hebben gecreëerd.

Datacenter Oranje (8)

Alle verbindingen in huis

We leveren en installeren alle type verbindingen. Provideronafhankelijk. Of het nu gaat om een darkfiber, een DSL, een reguliere glasverbinding of een mobiele private APN, Proxsys regelt het. We zijn niet voor niets de meest flexibele serviceprovider van Nederland.

Datacenter Marco Groot

Generiek maatwerk

We bouwen alles end-to-end zelf. En alles wat we voor en op ons netwerk bouwen, is beschikbaar voor alle aangesloten klanten. We bouwen dus niet iets speciaal voor 1 klant. Dit noemen we generiek maatwerk.

Snel & Betrouwbaar

Snel & Betrouwbaar

Met onze werkwijze bieden we een geheel landelijk dekkend netwerk. Met snelheden die we perfect laten aansluiten op de klantwens. En natuurlijk zijn alle verbindingen die we aanleggen super betrouwbaar. Kwaliteit mag namelijk nooit een issue zijn.

Of het nu gaat om scholen met enkele locaties, organisaties met tientallen locaties zoals waterschappen, of een bedrijf met 1 locatie, we bieden elk type klant een passend netwerk.

ICT volgens de allergrootste standaarden

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen