Wij spreken de taal van onze klant
Wij spreken de taal van onze klant

Iedere organisatie is uniek. Toch hebben we grotendeels overeenkomstige wensen als het om ICT gaat. Daarom vinden wij dat je moet profiteren van bewezen techniek en inrichting. Onze klanten zijn zodoende ICT-technisch voor 80% gelijk aan elkaar. Slechts 20% bestaat uit klant specifieke inrichting. Juist omdat we het leeuwendeel standaardiseren houden we tijd en geld over om te besteden aan klant- en branche specifieke zaken.

icon-computer

Gestandaardiseerd maatwerk

We zijn technisch specialisten. We staan regelmatig op het podium om onze kennis te delen. Hier profiteren klanten van, maar de échte meerwaarde bieden wij door onze technische expertise te combineren met branche specifieke kennis.

Stap naar zorgeloze ICT
16-0311 Proxsys Beeldschermen5

Wij spreken de taal van onze klant

Elk segment en type klant vergt specifieke knowhow. Proxsys heeft sinds 2001 in diverse branches veel ervaring opgebouwd. Met die kennis zijn we in staat onze klanten heel gericht te adviseren en te ondersteunen.

We zijn heel nieuwsgierig

Overstappen van ICT-partner doe je niet zomaar. Als dat moment zich aandient, dan wil je een partner die echt begrijpt wat belangrijk is voor je organisatie. Vandaar dat we eerst alle behoeftes willen snappen. Daarom zijn wij nieuwsgierig.

We hebben geen systeembeheerder meer nodig en mijn taak als ICTverantwoordelijke is ook een stuk eenvoudiger geworden.

(RON) TIMMER, MULTIMAN GROUP

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen