HofmanDujardin_Proxsys_05

Facilitair

Gereedschap om je werk te doen, meer is ICT voor jou niet, toch? Jij creëert de ideale omstandigheden voor je collega's, waarin zij goed en veilig hun werk kunnen doen. ICT is een belangrijk onderdeel van deze omgeving.

ICT betekent informatie- én communicatietechnologie. En daar gaat het om: interactie tussen mensen, zaken doen met elkaar. Altijd en overal veilige toegang tot jouw documenten en contact met je collega’s. Online, via mobiele telefoons, op je kantoor of onderweg. Dan is technologie ondergeschikt - daar moet je helemaal niets van merken. Alles moet kloppen.

Zodat jouw collega's lekker kunnen doorwerken. Alleen maar bezig zijn met zaken die daadwerkelijk iets opleveren. En dat kan altijd beter. Daar moet ICT op zijn voorbereid. Nu al meebewegen naar nieuwe manieren van werken die over vijf jaar gemeengoed zijn. Dat is Alles-of-niets-ICT. Het simpele antwoord op complexe automatisering door steeds meer data, apparaten, ’clouds’, applicaties, werkplekken en gebruikers.

Delen via

Met een full-time praktijk en een jong gezin is het cruciaal om over de beste faciliteiten te beschikken om altijd en snel bij je dossiers te kunnen, ook als je niet fysiek op kantoor bent.

(CAREN) SCHIPPERUS, ALEX ADVOCATEN

Gerelateerde cases

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen