Fotoshoot Alex Dataplace (1)

Installatie branche

We hebben lange ervaring met het faciliteren van ICT voor installateurs. Je zou kunnen stellen dat ze ons groot hebben gemaakt. We hebben gedurende onze geschiedenis het oplossen van de typische vraagstukken eigen gemaakt. We hebben honderden installaties en meetsystemen gekoppeld, zodat deze veilig onderhouden en uitgelezen kunnen worden. We kennen de beste oplossingen voor monteurs die met weinig ICT-middelen en soms zelfs zonder verbinding tóch informatie moeten kunnen opzoeken en verwerken. Voor de tekenaars op kantoor weten we de beste krachtige werkplek te configureren. En dit zijn nog maar enkele voorbeelden.

Robuuste ICT

De installatiebranche onderscheidt zich van andere branches op basis van een aantal kenmerken. De installatiebranche innoveert op basis van nieuwe mogelijkheden in de techniek. Marges staan vaak onder druk en het is lastig aan goed geschoold personeel te komen. Waar installateurs ook verantwoordelijk zijn voor het opvolgen van storingen en onderhoud, ontstaat soms tijdsdruk op de afdeling die de planning verzorgt. Een passend ingerichte telefooncentrale, goed en snel registratiesysteem en efficiënte communicatie met monteurs kunnen hier het verschil maken.

Er wordt gewerkt aan installaties die belangrijke, soms vitale, toepassingen hebben. Vaak op moeilijk toegankelijke locaties. Als monteur moet je er in geval van een storing vaak in je eentje op af. Er is op zo'n moment nogal wat afhankelijk van ICT. Je moet er als monteur op kunnen vertrouwen dat de informatie die je nodig hebt om de storing te verhelpen daadwerkelijk beschikbaar is. Ook in het weekend, midden in de nacht. De ICT moet robuust zijn uitgevoerd.

Delen via

Wij gaan niet mee in hypes en trends. ICT is bij ons puur ondersteunend.

(ROGIER) OVERBEEKE, KLOP VERHUUR

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen