Onze missie: Wij maken Moderne ICT, simpel inzetbaar

Wij ontzorgen klanten volledig in hun kantoorautomatisering: met één enterprise netwerk waarop we alle klanten aansluiten. Wij zien ICT net zoals water dat uit de kraan komt: het zou altijd en voor iedereen beschikbaar, van hoge kwaliteit en veilig moeten zijn.

Dat betekent dat wij het hele ICT-beheer onder ons eigen dak uitvoeren. Van het eerste klantcontact tot de nazorg van ons klantteam tot de dagelijkse controle van IT-systemen. Dat doen we zodat we zeker weten dat elk aspect goed en veilig geregeld is en de klant slechts één aanspreekpunt heeft.

Hierdoor kunnen we gestandaardiseerde enterprise oplossingen aanbieden aan klanten die variëren van een overheidsinstantie tot de bakker om de hoek. Daar doen we overigens niet geheimzinnig over: neem een kijkje in onze technische keuken om te zien hoe wij te werk gaan.

De drive om écht het verschil te maken. Wij hebben passie voor technologie en willen tot in detail weten hoe het werkt. Bij ons geldt: ‘’work hard, play hard!’’ Denk hierbij aan een verzorgde lunch, vrijdagmiddagborrels en legendarische bedrijfsuitjes. Successen vieren, daar maken wij altijd tijd voor!

  • Meer dan 80 hele leuke collega’s;
  • Modern open kantoor
  • Werken met next level techniek;
  • De ruimte om je werk flexibel in te delen en veel vrijheid in je eigen rol;
  • Geen vastomlijnd budget voor je eigen ontwikkeling, maar maatwerk! We geloven bij Proxsys in constante aandacht voor persoonlijke groei;
  • Gave bootcamps en trainingen;
  • Regelmatig teamuitjes: wat dacht je van een potje paintballen, skiën of met alle collega’s inclusief aanhang naar de Efteling? Nu natuurlijk toffe online activiteiten 😉

Geen vacature gevonden die bij je past?

Stuur een open sollicitatie