PROXSYS

Werkend netwerk

Back in the days was het nog niet zo eenvoudig, een werkend netwerk aanleggen. In de begin jaren werd Proxsys dan ook landelijk bij diverse organisaties ingevlogen om de dag te redden. De kennis van Proxsys liep voorop. Toen al werd de meest actuele kennis op het gebied van ICT-netwerken opgehaald bij de diverse bronnen in Amerika. "Workin' networks" was de slogan die de hele lading dekte.

Er is veel veranderd sinds de begin jaren. Proxsys is niet meer een van de weinigen die een werkend netwerk aan kunnen leggen. Gelukkig maar! We hebben ons enorm moeten verbreden. Maar of het nu een netwerk betreft, of een werkplek, verbinding of online dienst, dat het moet werken is nog altijd evident. En opnieuw lopen we voorop. Dit keer niet alleen op het gebied van netwerken, maar zelfs op een combinatie van alle vijf onderdelen van ICT; werkplek, netwerk, verbinding, server en online diensten.

Wanneer wij het over een 'werkend netwerk' hebben, bedoelen we dat een gebruiker erop kan rekenen dat het IT-gereedschap waar hij of zij mee werkt, het doet. Overal, altijd. U hoeft geen genoegen te nemen met een haperende verbinding, trage computer, matige ondersteuning van een servicedesk, of slechte beveiliging. Het is namelijk niet nodig. Ook u en al uw collega's kunnen beschikken over ICT waar je blij van wordt. Proxsys levert u namelijk alles-of-niets-ICT en u krijgt de garantie dat het werkt. Overal en altijd. En hapert er eens iets? Dan staat Proxsys paraat om u weer snel op weg te helpen. U verdient toch ook een werkend netwerk?

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen