Wij gebruiken cookies. Akkoord
Blauw Kantoor (12)

Bedrijven

Klanten beter helpen dan de concurrent. Daar komt het in het kort voor veel bedrijven op neer. ICT is hierbij een factor die helpt het verschil te maken. Een vakman kan simpelweg niet zonder goed gereedschap.

Bekijk case
school

Scholen

Een leeromgeving kan niet zonder goede ICT. Samen leren, elkaar ontmoeten en sociale interactie blijven ongekend belangrijk. Dat ICT hierbij faciliteert is logisch. Innovatief, op grote schaal en goed beveiligd.

Groen Kantoor (8)

Stichtingen

Wij denken soms met IT een wereld van verschil te maken. Gelukkig houden onze klanten ons met beide benen op de grond. Geweldig om te zien wat een verschil stichtingen in de levens van mensen weten te maken. (Met behulp van onze IT, vet hè?)

Bekijk case
Meer dan 6.000 tevreden gebruikers

Meer dan 6.000 tevreden gebruikers

We gaan niet over één nacht ijs en wij verwachten dat van u ook niet. Wij zijn dol op nieuwe technieken, maar die moeten ons wel eerst bewezen hebben betrouwbaar te werken, alvorens we onze klanten er aan blootstellen.

Ons platform wordt op dit moment door duizenden professionals gebruikt. Mensen zoals u, met dezelfde wensen en eisen aan hun ICT-oplossing. Mensen binnen organisaties met dezelfde uitdagingen als die van u. Zij zijn het bewijs dat ons platform goed en betrouwbaar is. U kunt dit natuurlijk van ons aannemen. U kunt ook de proef op de som nemen. Zullen wij u voorstellen aan één van onze duizenden gebruikers?

Altijd de nieuwste versies van hard- en software

Domme vragen bestaan niet

  • Zijn jullie financieel gezond?
    • Proxsys is opgericht in 2001 en maakt sindsdien een gezonde groei door. Het antwoord is dus: ja. Omdat wij onze diensten leveren aan een grote groep bedrijven zijn wij minder kwetsbaar. Onze groeistrategie is bovendien niet gebaseerd op kwantiteit, maar op kwaliteit. Groei is bij Proxsys dan ook geen doel op zich.

  • Wat nou als ik hard groei, of mijn organisatie juist krimpt?
    • Uw ICT-netwerk is bij Proxsys volledig schaalbaar en kan het altijd afgestemd worden op de groei of krimp van uw organisatie. Het biedt u flexibiliteit zonder op kwaliteit in te leveren.

  • Kan ik ook voor telefonie bij jullie terecht?
    • Ja. Ook voor telefonie kunt u bij Proxsys terecht. Als Cisco certified partner zijn wij al jaren gespecialiseerd in IP-telefonie. Met name in de combinatie met uw gewone datanetwerk kunt u met IP-telefonie veel kosten besparen en functionaliteit toevoegen.

Proxsys werkt met deze partners