Wij gebruiken cookies. Akkoord
Blauw Kantoor (12)

Bedrijven

Klanten beter helpen dan de concurrent. Daar komt het in het kort voor veel bedrijven op neer. ICT is hierbij een factor die helpt het verschil te maken. Een vakman kan simpelweg niet zonder goed gereedschap.

Bekijk case
school

Scholen

Een leeromgeving kan niet zonder goede ICT. Samen leren, elkaar ontmoeten en sociale interactie blijven ongekend belangrijk. Dat ICT hierbij faciliteert is logisch. Innovatief, op grote schaal en goed beveiligd.

Groen Kantoor (8)

Stichtingen

Wij denken soms met IT een wereld van verschil te maken. Gelukkig houden onze klanten ons met beide benen op de grond. Geweldig om te zien wat een verschil stichtingen in de levens van mensen weten te maken. (Met behulp van onze IT, vet hè?)

Bekijk case
Meer dan 6.000 tevreden gebruikers

Meer dan 6.000 tevreden gebruikers

We gaan niet over één nacht ijs en wij verwachten dat van u ook niet. Wij zijn dol op nieuwe technieken, maar die moeten ons wel eerst bewezen hebben betrouwbaar te werken, alvorens we onze klanten er aan blootstellen.

Ons platform wordt op dit moment door duizenden professionals gebruikt. Mensen zoals u, met dezelfde wensen en eisen aan hun ICT-oplossing. Mensen binnen organisaties met dezelfde uitdagingen als die van u. Zij zijn het bewijs dat ons platform goed en betrouwbaar is. U kunt dit natuurlijk van ons aannemen. U kunt ook de proef op de som nemen. Zullen wij u voorstellen aan één van onze duizenden gebruikers?

Altijd de nieuwste versies van hard- en software

Domme vragen bestaan niet

  • Zijn wij niet te klein/groot voor jullie?
    • Proxsys is gespecialiseerd in het aanleggen en beheren van ICT-netwerken voor bedrijven van 20 tot 300 werkplekken en die een hoge mate van betrouwbaarheid en veiligheid van hun ICT-netwerken nastreven. Size doesn't matter als u op zoek bent naar de beste ICT.

  • Regelen jullie ook mijn bedrijfssoftware?
    • Proxsys levert zelf geen bedrijfssoftware. Via onze vaste betrouwbare partners kunt u wel verschillende typen bedrijfssoftware afnemen. Bijkomend voordeel is dat deze bedrijfssoftware optimaal zal functioneren in combinatie met onze netwerken. En wist u dat we als Proxsys zijnde graag dienen als 'Single Point of Contact' (SPOC)? Bij inhoudelijke vragen over uw applicatie sturen wij u niet van het kastje naar de muur, maar schakelen we gewoon even met de softwareleverancier.

Proxsys werkt met deze partners