Wij gebruiken cookies. Akkoord
Blauw Kantoor (12)

Bedrijven

Klanten beter helpen dan de concurrent. Daar komt het in het kort voor veel bedrijven op neer. ICT is hierbij een factor die helpt het verschil te maken. Een vakman kan simpelweg niet zonder goed gereedschap.

Bekijk case
school

Scholen

Een leeromgeving kan niet zonder goede ICT. Samen leren, elkaar ontmoeten en sociale interactie blijven ongekend belangrijk. Dat ICT hierbij faciliteert is logisch. Innovatief, op grote schaal en goed beveiligd.

Groen Kantoor (8)

Stichtingen

Wij denken soms met IT een wereld van verschil te maken. Gelukkig houden onze klanten ons met beide benen op de grond. Geweldig om te zien wat een verschil stichtingen in de levens van mensen weten te maken. (Met behulp van onze IT, vet hè?)

Bekijk case
Meer dan 6.000 tevreden gebruikers

Meer dan 6.000 tevreden gebruikers

We gaan niet over één nacht ijs en wij verwachten dat van u ook niet. Wij zijn dol op nieuwe technieken, maar die moeten ons wel eerst bewezen hebben betrouwbaar te werken, alvorens we onze klanten er aan blootstellen.

Ons platform wordt op dit moment door duizenden professionals gebruikt. Mensen zoals u, met dezelfde wensen en eisen aan hun ICT-oplossing. Mensen binnen organisaties met dezelfde uitdagingen als die van u. Zij zijn het bewijs dat ons platform goed en betrouwbaar is. U kunt dit natuurlijk van ons aannemen. U kunt ook de proef op de som nemen. Zullen wij u voorstellen aan één van onze duizenden gebruikers?

Altijd de nieuwste versies van hard- en software

Domme vragen bestaan niet

  • Kunnen jullie helpen met onze WiFi problemen?
    • Jazeker. Wij zijn netwerk-engineers in hart en nieren. Bedraad of draadloos, wij kennen alle ins and outs van de techniek. Wij meten uw netwerk in, maken het design, leggen het aan en nemen het in beheer. Volledige dekking, hoge snelheid en goed beveiligd. Ook als uw netwerk honderden gebruikers en duizenden apparaten kent.

  • Kunnen jullie ons beschermen tegen digitale aanvallen?
    • Ja, het is deel van onze natuur. ICT kan niet zonder beveiliging. Wij hebben ethical hackers in dienst en zijn een autoriteit op het gebied van security. Tegen grootschalige digitale aanvallen hebben wij een aantal doeltreffende maatregelen die ervoor zorgen dat uw netwerk er niet onder zal lijden.

Proxsys werkt met deze partners