In 4 stappen naar zorgeloos ICT beheer
In 4 stappen naar zorgeloos ICT beheer

De weg naar zorgeloze ICT wordt bepaald door het punt waar je vertrekt en de wensen en eisen aan het eindresultaat. Ieder project is uniek en voor 80% gelijk aan ieder ander. Ook onze aanpak van projecten hebben wij daarom gestandaardiseerd. Want waarom zou je zelf het wiel uitvinden?

icon-computer

In 4 stappen naar zorgeloos ICT beheer

We willen eerst het bedrijfsproces begrijpen en weten waar de organisatie en de gebruikers echt mee zijn geholpen. Pas als we dat weten, kunnen we de best passende producten en diensten adviseren en implementeren.

Stap naar zorgeloze ICT
stap-1

Stap 1: Weten wat er speelt

Als echte nerds zijn we geneigd snel met allerlei mooie producten en diensten op de proppen te komen. Dat realiseren we ons en vandaar dat we eerst samen achteroverleunen en de huidige situatie in kaart brengen.

stap-2

Stap 2: Dieper kijken

Met onze ’deep scan’ bepalen we samen wat nodig is om de ICT in jouw bedrijf toekomstklaar te maken. Hoe automatisering het beste aansluit bij je bedrijfsproces en de werkwijze van de medewerkers.

stap-3

Stap 3: Advies op maat

Zodra we weten wat alle wensen en eisen zijn, vertalen we die naar een advies voor de best passende oplossing: de gewenste situatie. Die stemmen we onderling af zodat er nooit een verschil van inzicht is.

stap-4

Stap 4: Compleet inrichten

We regelen de ICT in tot op de allerkleinste details. Geheel passend bij jouw bedrijf. We leggen een écht werkend netwerk aan en maken de benodigde veilige verbindingen. Elke werkplek wordt compleet ingericht.

De beste ICT moet je durven!

We laten jouw collega’s werken met de allerbeste verbindingen, apparatuur en diensten. Met als doel tevreden gebruikers, geen gezeur en bovenal zo hoog mogelijke uptime. Waarbij privacy en security bij ons meer dan logisch is.

Wij verlangen hiervoor de volledige controle over uw ICT-omgeving. Zo bent u verzekerd van een goed werkend ICT-omgeving. De allerbeste automatisering, maar je moet wel durven.

Meer over onze services

Met een full-time praktijk en een jong gezin is het cruciaal om over de beste faciliteiten te beschikken om altijd en snel bij je dossiers te kunnen, ook als je niet fysiek op kantoor bent.

(CAREN) SCHIPPERUS, ALEX ADVOCATEN

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen