Wij gebruiken cookies. Akkoord
Harde garanties voor onzichtbaar geluk
Harde garanties voor onzichtbaar geluk

Proxsys staat voor geen techniek en geen gezeur. Omdat we niets aan het toeval overlaten. Wij bieden één systeem voor uw complete kantoorautomatisering. Voor een vast bedrag per maand. Overal is over nagedacht. Wij richten zelf alle techniek in en zorgen dat álles werkt. Van veilige verbindingen en data-opslag tot werken in de ’cloud’ of eigen computers op locatie.

Kortom, altijd en overal ongestoord en ongemerkt veilig werken op jouw digitale werkplek. We houden werkelijk álles in eigen hand. Zo kom je nooit meer voor ICT-verrassingen te staan. Bij Proxsys koop je alles of niets. Tegen een vast maandelijks bedrag. Maar dat moet je wel durven, natuurlijk. Niet iedereen is klaar voor de toekomst.

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Niet enkel onze producten en diensten zijn gestandaardiseerd, ook onze werkwijze is helemaal uitgedacht. Niets wordt aan het toeval overgelaten om u van de best denkbare ICT-oplossing te voorzien. We garanderen vervolgens de goede werking ervan. Alles standaard, dus niet spannend. Dit maakt dat we ons vervolgens bezig kunnen houden met uw toekomst. Met behulp van ICT gaan we u namelijk verder brengen.

Dieper kijken

Dieper kijken

Met onze ’deep scan’ bepalen we samen wat nodig is om de ICT in jouw bedrijf toekomstklaar te maken. Hoe automatisering straks het beste aansluit bij de werkwijze van jouw medewerkers. Welke gebruikers model staan voor de manier waarop mensen in jouw organisatie digitaal en online willen werken.

Compleet inrichten

Compleet inrichten

Daarna regelen we in vijf stappen de ICT in tot op de allerkleinste details. Volgens de allergrootste standaarden maar op maat van jouw bedrijf. Elke werkplek wordt compleet ingericht, een écht werkend netwerk aangelegd, de benodigde veilige verbindingen gemaakt, alle servers ingericht en beheer op afstand ingeregeld.

Laten werken

Laten werken

En plots werkt alles naar behoren. Werken mensen slimmer, sneller, makkelijker. Maar niet zonder slag of stoot. Hun nieuwe digitale werkplek is nooit zómaar onder de knie. Daarom blijft jouw klanten-team alert op wat beter kan. Zodat gebruikers elke dag lekker kunnen werken. Zonder techniek, zonder gezeur.

Verder brengen

Verder brengen

We leveren één compleet en doordacht systeem voor automatisering. Maar blijven continu sleutelen aan betere digitale werkplekken. Verversen doorlopend hard- en software. Houden data en beveiliging in topconditie. En adviseren gaandeweg met welke nieuwe technieken jouw bedrijf nóg beter gaat werken.

werkplek werkplek
infrastructuur infrastructuur
verbinding verbinding
server server
beheer beheer

De allerbeste automatisering moet je durven

Proxsys werkt met deze partners