Ondernemend automatiseren
Ondernemend automatiseren

Wie wij zijn in één zin: Een club eigenwijze professionals die zeer gedreven is om organisaties met behulp van ICT te helpen hun doelen te bereiken. Helder, dat behoeft verder weinig toelichting. Onze webdesigner vermoedde echter dat we hiervoor meer woorden nodig hadden. We maken daarom maar van de gelegenheid gebruik iets meer over ons te vertellen. Wij geloven in standaardisatie. Wij doen altijd alles op dezelfde manier. Dit bespaart kosten en maakt het eenvoudig mogelijk innovatie door te voeren. We denken ook dat u ICT niet zo leuk vindt als wij het vinden en er daarom niet de hele dag mee bezig wilt zijn. Wij wel! Wij houden continu onze kennis up-to-date.

Olaf van Oord, Directeur
Olaf van Oord, Directeur

Het is tijd voor Business intelligence

De techniek waarmee we binnen Proxsys de hele dag bezig zijn is ondergeschikt aan de doelen die onze klanten nastreven. De tijd dat het ingewikkeld was om netwerken en computers werkend te houden ligt wel achter ons. We leven vandaag in een wereld waarin we van data informatie kunnen maken. De hele dag produceert iedereen data. Deze data is een goudmijn voor ieder bedrijf, maar is vaak onbereikbaar. De meeste bedrijven zien hiervan slechts het topje van de ijsberg. Wij zorgen ervoor dat onze klanten hun data compleet en snel kunnen analyseren. Zij nemen hierdoor betere beslissingen.

Erik Loef, Technisch Directeur
Erik Loef, Technisch Directeur

Big Enterprise IT, groots denken op kleine schaal

Een goed en snel werkend systeem maken is niet zo moeilijk vandaag de dag. Dit systeem gebruiksvriendelijk en goed beschermen tegen continu veranderende bedreigingen en risico's is een stuk complexer. Gelukkig helpt onze Big-Enterprise-IT-gedachte hierbij. De grote enterprises op de wereld zijn een gewild mikpunt voor cybercrime. Voor deze bedrijven verloopt de ontwikkeling van nieuwe beveiligingstechnieken dan ook razendsnel. Omdat Proxsys ook is ingericht als een 'enterprise', kunnen wij razendsnel beschikken over de nieuwste beveiligingsmogelijkheden die ook de grote jongens beschermen.

Meeting the Proxsys people

Ahmed Mahamed
Service Desk Agent
amahamed@proxsys.nl

AssieFotografie_Proxsys_Mahamed-0566A

Anthony van de Koppel
Service Desk Engineer
avandekoppel@proxsys.nl

AssieFotografie_ProxsysKoppel_6358A

Bas Schipperen
Junior Projects Engineer
bschipperen@proxsys.nl

AssieFotografie_Proxsys_Schipperen-7140Acor01

Benjamin van der Leeden
Service Desk Engineer

AssieFotografie_Proxsys_Leeden-6232A_02

Chantal Buijtenhek
Accountmanager Intern
cbuijtenhek@proxsys.nl

AssieFotografie_Proxsys_Buijtenhek-6211A_02

Clinton Smit
Servicedesk Agent
csmit@proxsys.nl

AssieFotografie_Proxsys-Smit_2949A

Cor den Boer
Techlead
cdenboer@proxsys.nl

AssieFotografie_Proxsys_Boer-0508AA

Danny Schalken
Teamleider Development
dschalken@proxsys.nl

AssieFotografie_Proxsys_Schalken-0066A
+54
Harde garanties voor onzichtbaar geluk

Harde garanties voor onzichtbaar geluk

Wij durven de nogal boute stelling aan dat wij ICT leveren die altijd werkt. De ontwikkelingen in de ICT volgen elkaar in rap tempo op. En dagelijks worden we geconfronteerd met nieuwe risico's. Niet bepaald een 'status quo'. De wijze waarop wij ICT inrichten is echter wel altijd hetzelfde. Op basis van bewezen technieken. Een gegarandeerd werkende oplossing.

We do business not just IT

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen