Wij maken moderne ICT simpel inzetbaar
Wij maken moderne ICT simpel inzetbaar

Wij maken moderne ICT simpel inzetbaar
ICT mag nooit een doel op zich zijn. Het gaat er om dat iedereen altijd en overal ongestoord en ongemerkt veilig kan werken. Zonder techniek en zonder gezeur. Daarom biedt Proxsys één systeem voor alle kantoorautomatisering. Daarin regelen we ICT tot op de allerkleinste details. Beheren we systemen efficiënt tegen een vast maandelijks bedrag.

Houden we alles ‘up-to-date’ en adviseren gaandeweg met welke nieuwe technieken onze klanten nóg beter gaan werken. Zo brengen we ICT stap voor stap naar de toekomst.

Het is onze missie om in het complexe ICT-landschap een ondernemer op weg te helpen. Want wij weten hoe dat landschap er in de toekomst uit ziet. En dat dat niet langer één wereld is. Dat een bedrijf in de ‘cloud’ moet kunnen werken, maar kritieke software en gevoelige data liever in eigen huis houdt. Wij zijn de enige die een organisatie feilloos kan laten werken in ál die werelden. Ze veilig aan elkaar knoopt en zorgt dat de automatisering dan ook écht werkt. Die betrouwbaarheid mag je ook verwachten als je kiest voor de allerbeste automatisering. Want je kiest Proxsys voor alles. Anders niet.

Olaf van Oord, Directeur
Olaf van Oord, Directeur

Het is tijd voor Business intelligence

De techniek waarmee we binnen Proxsys de hele dag bezig zijn is ondergeschikt aan de doelen die onze klanten nastreven. De tijd dat het ingewikkeld was om netwerken en computers werkend te houden ligt wel achter ons. We leven vandaag in een wereld waarin we van data informatie kunnen maken. De hele dag produceert iedereen data. Deze data is een goudmijn voor ieder bedrijf, maar is vaak onbereikbaar. De meeste bedrijven zien hiervan slechts het topje van de ijsberg. Wij zorgen ervoor dat onze klanten hun data compleet en snel kunnen analyseren. Zij nemen hierdoor betere beslissingen.

Erik Loef, Technisch Directeur
Erik Loef, Technisch Directeur

Big Enterprise IT, groots denken op kleine schaal

Een goed en snel werkend systeem maken is niet zo moeilijk vandaag de dag. Dit systeem gebruiksvriendelijk en goed beschermen tegen continu veranderende bedreigingen en risico's is een stuk complexer. Gelukkig helpt onze Big-Enterprise-IT-gedachte hierbij. De grote enterprises op de wereld zijn een gewild mikpunt voor cybercrime. Voor deze bedrijven verloopt de ontwikkeling van nieuwe beveiligingstechnieken dan ook razendsnel. Omdat Proxsys ook is ingericht als een 'enterprise', kunnen wij razendsnel beschikken over de nieuwste beveiligingsmogelijkheden die ook de grote jongens beschermen.

Meeting the Proxsys people

Anthony van de Koppel
Servicedesk Engineer
avandekoppel@proxsys.nl

AssieFotografie_ProxsysKoppel_6358A

Arjen Huisman
Front-end Developer
ahuisman@proxsys.nl

1

Bas Schipperen
Customer Solutions Engineer
bschipperen@proxsys.nl

AssieFotografie_Proxsys_Schipperen-7140Acor01

Bram Hakvoort
Servicedesk Agent
bhakvoort@proxsys.nl

PROXSYS

Casper Koerting
Finance Manager
ckoerting@proxsys.nl

PROXSYS

Chantal Buijtenhek
Accountmanager Intern
cbuijtenhek@proxsys.nl

AssieFotografie_Proxsys_Buijtenhek-6211A_02

Cor den Boer
Techlead
cdenboer@proxsys.nl

AssieFotografie_Proxsys_Boer-0508AA

Danny Schalken
Teamlead
dschalken@proxsys.nl

AssieFotografie_Proxsys_Schalken-0066A
+60
Harde garanties voor onzichtbaar geluk

Harde garanties voor onzichtbaar geluk

Wij durven de nogal boute stelling aan dat wij ICT leveren die altijd werkt. De ontwikkelingen in de ICT volgen elkaar in rap tempo op. En dagelijks worden we geconfronteerd met nieuwe risico's. Niet bepaald een 'status quo'. De wijze waarop wij ICT inrichten is echter wel altijd hetzelfde. Op basis van bewezen technieken. Een gegarandeerd werkende oplossing.

We do business not just IT

De beste ICT leveren, dat doen we niet alleen