over-ons-header-1 over-ons-header-2 over-ons-header-3 over-ons-header-4

Wat zijn we?

ICT mag nooit een doel op zich zijn. Het gaat er om dat uw business altijd en overal doorgang vindt. Die mag niet worden verstoord door het uitvallen van uw ICT. Of het nu gaat om een werkplek of uw server, het gevolg is dat een of een aantal medewerkers niet kan werken. Door automatisering van Proxsys wordt downtime geminimaliseerd of zelfs voorkomen. Hoe meer aspecten van uw kantoorautomatisering wij mogen verbeteren, hoe beter uw mensen ongestoord kunnen doorwerken. Met Happy at work plaatsen wij een onzichtbare schil van geluk om uw medewerkers. Zij zullen er zelf niets van merken, maar u zeker wel – vooral in uw portemonnee.

Wat doen we?

over ons

De werkplek

Een werkplek is meer dan een PC. Alles eromheen moet kloppen. U moet blindelings kunnen vertrouwen op goed werkende telefoons, email, agenda, MS Office en alle denkbare randapparatuur. Proxsys heeft de werkplek volwassen gemaakt. Want u wilt geen zorgen en geen oponthoud. En al helemaal geen narigheid met onveilige situaties.

Onze virusscans en spamfilters zorgen dat u veilig werkt en dat u zorgeloos achter uw bureau zit. Happy at work is een totaaloplossing met goed gereedschap. Met uitsluitend producten die zich jaar in, jaar uit hebben bewezen. Dat is al het halve werk. Wij maken automatisering niet moeilijker dan het al is. Wel beter. Met blije mensen.

over ons2

De infrastructuur

Al uw investeringen in PC's en servers zijn voor niets als de infrastructuur niet meewerkt. Dat is het zenuw-centrum van uw ICT. En het omvat meer dan alleen de kabels in uw meterkast en in uw kabelgoten. Via een router staat u in contact met de buitenwereld, via een switch worden alle informatiestromen afgehandeld volgens de juiste prioriteiten en via de kabels is alles solide aangesloten.

Een netwerk bevindt zich achter de schermen en werkt alleen goed als u nauwelijks merkt dat het er is. Proxsys voorkomt klachten over de snelheid en functionaliteit van het netwerk. Hoe? Door bij de opbouw van een netwerk te beginnen met een goede infrastructuur. Meer zekerheid, schaalbaarheid en betrouwbaarheid. Harde garanties voor onzichtbaar geluk.

over ons3

Verbinding

In onze maatschappij speelt mobiliteit een grote rol. Locatie is niet meer bepalend voor wat u kunt doen; of u nu op kantoor, onderweg of thuis bent, u kunt altijd op dezelfde manier werken. Klanten zullen niet merken dat u vanuit huis werkt en u bent niet van de buitenwereld afgesloten tijdens uw reistijd. Natuurlijk speelt veiligheid hierbij een grote rol. Wij gaan uw kostbare bedrijfsinformatie niet zomaar over het internet sturen.

Daarvoor hebben wij veilige technieken en een afgeschermd eigen netwerk dat betrouwbaarheid en vertrouwelijkheid van uw informatie garandeert. Proxsys neemt alle verbindingen voor haar rekening, zodat u nooit meer hoeft te bellen met een logge telecomgigant. Wij nemen de verantwoordelijkheid en daarmee uw zorgen uit handen.

over ons4

De server

De server staat ook in de top tien van frustraties op de werkplek. Vooral wanneer documenten kwijt zijn - uren hard werken verdwenen in een zwart gat. Het is onmogelijk met ‘happy at work’. De server is de spil binnen uw systeem. Hierop wordt alles bewaard. Bovendien moet iedereen goed en snel kunnen werken. Naast een veilige back-up is 24/7 toegankelijkheid van de server een must.

Daarom bieden wij u altijd de juiste server aan met een betrouwbare, dagelijkse back-up van uw bestanden. Niet te groot. Maar zeker niet te klein. Afhankelijk van uw dataverkeer. Afhankelijk van uw wensen. Tot op zekere hoogte. Want wij kijken altijd kritisch naar wat u daadwerkelijk nodig heeft. En dat zeggen we recht voor z'n raap. Met maar één doel: uw mooie werk wordt veilig bewaard. Op een betrouwbare server.

over ons5

Beheer

Gefeliciteerd! U heeft uw werkplekken geoptimaliseerd, uw server up-to-date en een netwerk volgens het boekje. Maar wie gaat dat beheren? Kiezen voor 100% zekerheid, is kiezen voor de Managed Services van PROXSYS. Of het nu gaat om het beheer van uw server, uw werkplekken of spamfilters: wij bieden deze diensten efficiënter aan. Het is goedkoper omdat dit gecentraliseerd gebeurt. En het is beter omdat het gecentraliseerd gebeurt.

Op het moment dat u het nodig heeft, zijn wij er voor u. Als u een IT-probleem ondervindt, maar daar zelf niet uit komt. Maar ook als u advies wenst over uw netwerk. ‘In voor- en tegenspoed’. Omdat al veel klanten hebben gekozen voor onze Managed Services, heeft u het voordeel van groot inkopen. Al uw ICT‑kosten worden tegen een vast maandelijks bedrag berekend. Dit geeft duidelijkheid en voorkomt verrassingen. Waarom zou u zelf nog al het werk doen?

Wie werken er?

Welke partners?

Proxsys staat er niet alleen voor maar is gelieerd aan een groot aantal leidende marktspelers, waaronder Microsoft, Cisco, HP, Citrix en Xerox.
mp

Microsoft

Partner ID: 1054486
--

Proxsys is onderdeel van het Cloud OS Network (COSN) van Microsoft. Het Cloud OS Network is een selecte club serviceproviders, die in nauwe samenwerking met Microsoft hybride cloudoplossingen leveren. Wereldwijd wordt COSN als een van de hoogste standaards beschouwd als het gaat om hybride cloud-dienstverlening. Microsoft legt de lat zo hoog dat slechts elf Nederlandse bedrijven Proxsys voorgingen. Van de Nederlandse COSN-partners is Proxsys de enige die zich met een enterprisegedachte op het MKB richt.

hp

Hewlett-Packard

cis

Cisco

PROXSYS is Cisco premier certified partner

Het Premier Certified partnership van CISCO waarborgt onze vergaande kennis en ervaring op het gebied van beheerde infrastructuren. Deze kennis en ervaring is noodzakelijk om onze klanten op het gebied van stabiele en werkende netwerken, nu en in de toekomst, volledig te blijven ontzorgen

xerox

Xerox

citrix

Citrix

miss

Miss Efficiency

daily

dailycms

hands

Handshakers

Missie

*workin’ networks

PROXSYS vindt dat iedereen een werkend netwerk verdient. Zogenaamde ‘system integrators’ integreren verschillende computersystemen tot één geheel. Volgens ons werkt dat niet. Systemen aan elkaar ‘knopen’ gaat niet zonder slag of stoot, komt nooit zonder kinderziekten. Daarom knoopt PROXSYS helemaal geen systemen aan elkaar. We bieden één systeem. voor uw complete ICT-omgeving. Overal is over nagedacht. Van internet en e-mail tot printen en dataopslag.

Visie

*we do business, not just ICT

Een ICT-netwerk kan iedereen neerleggen. Kabels en kastjes verbinden, zeg maar. Maar werkt uw netwerk ook echt? ICT betekent namelijk informatie- én communicatietechnologie. Technologie om te informeren en met elkaar te communiceren. En daar gaat het juist om: interactie tussen mensen, zaken doen met elkaar. Kortom, altijd en overaltoegang tot uw documenten en contact met uw collega’s. Online, via mobiele telefoons, op uw werkplek of onderweg. Dan is technologie ondergeschikt - daar moet u helemaal niets van merken. Maar is dat echt zo? Doet alle techniek het altijd? Precies zoals het hoort, zodat u alleen maar bezig bent met zaken die daadwerkelijk iets opleveren? Vaak niet.

Wie zijn we ?

Proxsys is ontstaan uit de big-enterprise-gedachte: ICT inrichten conform de standaarden van de grootste bedrijven op aarde en die ICT weer beschikbaar stellen aan het midden- en kleinbedrijf. We leveren zo betaalbare en schaalbare toegang tot automatisering die normaal is voorbehouden aan de ‘happy few’. En zo biedt Proxsys haar eigen engineers ook nog de mooiste techniek om mee te werken. Prachtig. Maar wel bijzaak.

Want alhoewel big-enterprise-ICT beschikbaar maken voor heel veel MKB- bedrijven een uniek product oplevert, is dat nooit ons einddoel geweest.

Wij doen het op deze manier omdat het naar onze mening de enige manier is om ICT veilig en beheersbaar te maken. Security en beheersbaarheid… exact de redenen waarom big enterprises hun ICT in eigen beheer nemen. Van A tot Z. Omdat ze niets aan het toeval willen overlaten.

Wíj regelen de infrastructuur, verbinding, server, werkplek en het beheer. Of wij regelen niets. Net als de big enterprises laten wij niets aan het toeval over. Daar gaan wij honderd procent voor. Maar daar moet de MKB-er ook voor gaan. Klanten die zich moedwillig schikken in onze aanpak. Uit eigen bestwil, voor veiligheid en beheersbaarheid. Het is een eentje of een nulletje, niets er tussenin. Dat klinkt niet alleen rigoureus, dat is het ook.

Het is de enige manier waarop wij een midden- en kleinbedrijf kunnen helpen met de grootste ICT-uitdagingen van dit moment. Alles of niets is ons antwoord op de aanzwellende complexiteit van ICT. Er zijn steeds meer applicaties. Er zijn steeds meer devices. Er zijn steeds meer clouds. En in die mistige wolken moet de ondernemer zijn weg weten te vinden. Dat is ondoenlijk voor een MKB-er. Vandaar onze big-enterprise-gedachte

Dat betekent geen techniek en geen gezeur. De grondgedachte van ons bedrijf: we do business, not ICT. Er is geen MKB-bedrijf in Nederland dat niet door Proxsys geholpen kan worden. Of daar niet volledig op kan vertrouwen. Wij begrijpen ICT. Weten hoe de ICT-wereld er over vijf jaar uit ziet. Beseffen dat ICT niet één wereld is, maar verschillende werelddelen.

Wij zijn de enige MKB-aanbieder die een bedrijf feilloos kan laten werken in al die werelddelen.

Een onderschatte kwaliteit. Want elk werelddeel heeft zijn eigen spelers, gewoonten, talen en wetten. On-premise is de traditionele benadering van ICT, met een server op locatie. Bij public cloud heeft uw bedrijf geen eigen servers en wordt alles in de ‘cloud’ gehangen. Een tussenvorm is de private cloud, ontstaan met ‘security’ en ‘control’ in gedachten. Proxsys heeft de mensen om al deze werelden aan elkaar te smeden. Veilig en beheersbaar.

We hebben onze techniek strak georganiseerd en klanten moeten zich naar onze techniek schikken. Maar geen enkel bedrijf is gelijk. Geen enkele medewerker is identiek. Proxsys levert daarom gestandaardiseerd maatwerk. De techniek is standaard op het hoogste niveau en daarbinnen leveren wij maatwerk. Want dacht u dat alle medewerkers van een big enterprise op dezelfde manier, op dezelfde apparaten met dezelfde applicaties werken?

Ons gestandaardiseerd maatwerk is ons DNA. Uiteraard persoonlijk, maar voor meerdere medewerkers tegelijk. Want maatwerk-ICT is weliswaar voor jou, maar er zijn meerdere jij’s. Collega’s met vergelijkbare gebruikersprofielen. Die op dezelfde manier werken en dezelfde functionaliteiten nodig hebben.

Hoe en waar wil je werken? Hoe word je productief? Met onze proven technology meten wij elke medewerker een ICT-maatpak aan. De gebruiker staat centraal.

Het Proxsys-model biedt het midden- en kleinbedrijf grip op ICT. Het biedt beheersbaarheid en security voor een vast bedrag per maand. Een simpele rekensom van gebruikersprofielen en aantallen. Voor een vast bedrag per maand, maar ook per maand opzegbaar. ICT inclusief licenties en altijd up- to-date. Met de laatste software versies en de nieuwste technische updates. Continu techniek verversen. Het is standaard ‘part of the deal’.